Rio Mare Insalatissime je skvělý parťák na cesty i do kuchyně.

Když vás tlačí čas, když vás honí mlsná, když chcete něco pro zdraví, když hledáte něco na výlet... Rio Mare Insalatissime je vždycky po ruce s lahodným zdravým řešením. Skvěle nahradí běžné svačiny na cestách a letních výletech, takže si pochutnáte na túře, na chalupě, na pikniku i s výhledem na moře. Vyberte si tu pravou kombinaci chutí, která vám vylepší dovolenou. Jednoduše otevřete a pusťte se do skvělého letního salátu.

NOVINKA V RODINĚ Rio Mare Insalatissime – Tuňákový salát s CIZRNOU, populární luštěnou, kterou zná lidstvo už 7 tisíc let! Má všestranné využití, skvěle chutná a hlavně zaujímá nenahraditelné místo ve zdravé výživě. Obsahuje totiž velké množství vlákniny, bílkoviny, kyseliny listové, vitamínu B či železa. Cizrna pomáhá udržovat správnou hladinu cukru v krvi, napomáhá snižování krevního tlaku a cholesterolu, zlepšuje trávení a přispívá ke zlepšení imunity. Kromě toho neobsahuje lepek. Často se doporučuje při dietách, protože pomáhá krotit chuť na jídlo a dodává pocit sytosti.

Vyhládlo vám a máte chuť na pořádný salát? Stačí pár minut, správní pomocníci po ruce a RYCHLÝ LETNÍ SALÁT je hotov doslova za pár minut!

Na 4 porce potřebujete:

  • 2x 160 g balení Rio Mare Insalatissime Kukuřice s tuňákem
  • 4 zralá velká rajčata
  • 1 jarní cibulka
  • 150 g sýru Feta
  • Trocha extra panenského olivového oleje
  • Sůl a černý pepř na dochucení

POSTUP:

Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtky, jarní cibulku nasekáme najemno. Rajčata
s cibulkou naaranžujeme na talíře, přidáme Insalatissime a suroviny promícháme. Ozdobíme sýrem Feta rozdrceným mezi prsty a každou porci dochutíme čerstvým mletým pepřem, pokapeme olejem a podáváme.

Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte

https://www.riomare.cz/

nebo se staňte našimi fanoušky na

https://www.facebook.com/RioMareCesko/

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru