Se sklenicemi Boston bude vaše zahradní párty zajímavější

Některé letní dny jsou pro své tropické teploty opravdu utrpení. Naštěstí existují různé způsoby, kterými se můžeme příjemně osvěžit. Nezbývá nic jiného než zkontrolovat teplotu vody v bazénu a nechat se unášet pozitivní atmosférou. Ať už budete mít na k dispozici sud piva, vychlazený ledový čaj nebo vodu s citrónem, naservírujte je ve sklenicích z prémiové kolekce Boston od německé společnosti Villeroy & Boch, která je vyrobena z natolik silného křišťálového skla, že by ji neměly svrhnout ani kolem stolu pobíhající děti. Díky svému fazetovému designu odráží povrch světlo do všech směrů, které vytváří vizuální stínohru. Křišťálové sklo se vyznačuje nejen svou průzračností, ale zejména vyšší odolností vůči poškrábání. Proto se jej nemusíte bát mýt ani v myčce nádobí.

Venkovsky laděné produkty ze skla v různých barevných odstínech od zelené po rose pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz  od 290 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
248 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
241 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2571

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru