MAMA’s Garden Bar otevřen!

Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo se specifickou gastronomií, ale je stvořeno i k tanci, večírkům a oslavám. Pokud ale zrovna nemáte chuť na velkou večeři v MAMA restauraci a hledáte způsob, jak se prostě jen tak pobavit, pak určitě vyzkoušejte nový MAMA’s Garden Bar!

Nechcete se už doma dohadovat, když se chcete jen dívat na fotbal? Mama Prague je pro vás ideálním řešením! Abyste se mohli bavit ještě vice, nově pro vás otevíráme MAMA’s Garden Bar. Přijďte s kamarády a utkejte se v kulečníku nebo fotbálku a nebo prostě jen sledujte váš oblíbený sport na velkých obrazovkách. K tomu si můžete dát tankové pivo a nějaký dobrý snack, který do sport baru patří, jako burgera, kuřecí křidélka nebo hot doga a věřte, že vám nebude nic chybět. Pokud jste nenapravitelný milovníkem českých hospodských dobrot, rozhodně vás potěší hovězí tatarák, nakládaný hermelín či utopenci! Na pípě je tankový Staropramen a nabídka alkoholických a nealko nápojů je téměř nekonečná.

Jste na cestě ze Stromovky a máte sebou vašeho čtyřnohého kamaráda? Nebo vás děti zatáhly na Matějskou? Stavte se cestou domů, jsme hned vedle! Udělejte si pohodičku s drinkem a děti se nechte hrát na  hřišti, které ke Clubu patří. Pro pejsky zde mají nachystaný speciální samoobslužný bar.

MAMA’s Garden Bar má otevřeno každý den, v týdnu of 15:00 do 01:00 a o víkendu od 12:00 do 01:00. Máme pro vás připravených 7 velkých obrazovek s nejrůznějšími sporty od fotbalu a hokeje až po ragby, kriket, Moto GP, Formule 1 a mnohem více. Důležité sportovní utkání nebo události můžete sledovat na velkém projekčním plátnu. Nebaví vás sledovat sporty? Tak si prostě užijte kulečník, fotbálek nebo arkádové hry. Když vysvitne sluníčko, můžete také jen tak lenošit na naší terásce nebo vyzvat kamarády na turnaj v ping pongu. Děti a čtyřnozí přátelé jsou vítání! 

MAMA SHELTER

Po mnoha úspěšných letech v Club Med (spoluzaloženo rodinou Trigano), Serge Trigano uvedl hotely Mama Shelter v 2008 společně se syny Benjamin a Jérémie. Od začátku byla jasná filosofie, že Mama Shelter nabídne hostům mix zábavy, dostupnosti a skvělých služeb a to ve městech, které zakladatelé řetězce milují. Byla vybrána města s příběhem, kde je možné vybudovat nezvyklá, ekcentrická a unikátní místa jakými hotely Mama Shelter jsou. Prvním městem, kde byl hotel otevřen je Paříž, nasledovaly Marseille, Lyon, Bordeaux, Los Angeles, Rio de Janeiro, Praha, Bělehrad a Toulouse. Na řadě jsou Lille, Londýn, Paříž východ West, Lucemburk, Dubai, Rome, Lisabon a mnohá další města.  V roce 2014 koupila skupina Accor 35ti procentní podíl v Mama Shelter. Vítejte v Mama!

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru