Udělejte si radost s novými doplňky značky Kipling!

Vytoužené léto je konečně tady! Pojďte si je užít naplno, ruku v ruce s vyladěným stylem a novými módními doplňky od Kipling! V pestré kolekci objevíte celou řadu typů, které vaše léto plné dobrodružství promění v naprosto nezapomenutelné.

Že je taška ART M ideálním letním doplňkem, není pochyb. Hodit se vám bude k vodě či na piknik do parku, určitě jí ale využijete i na cestách. Je z 38% vyrobena z recyklovaných materiálů a kromě její prostornosti určitě oceníte i lehkost a krásný pozitivní design.

Neméně nápomocný vám na letních výletech bude i stylový batůžek SEOUL, který svým vzhledem přímo odráží slunečnou náladu. Recyklovaná síťovina a pevná tkanina, ze kterých je batoh vyroben, jsou voděodolné a tím pádem jako stvořené pro i ta nejnáročnější dobrodružství. Kromě vašich cenností tu bezpečně uložíte i notebook, jenž bude v polstrované kapse dokonale chráněn.

A protože ledvinky znovu zažívají obrovský boom, doplnil Kipling svou kolekci i tímto stylovým doplňkem. Ledvinku FRESH můžete nosit podle svých potřeb – kolem pasu, přes rameno i jako crossbody kabelku.

Chcete ještě více informací? Stačí jen zalistovat na webových stránkách: www.kipling.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
259 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2695

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru