Melvita: Go Green, skvělá péče o pleť, kterou byste si měli dopřát

Zdraví, kvalita a udržitelnost! To jsou hodnoty, které v sobě přípravky pro péči o pleť, tělo a vlasy od společnosti Melvita kombinují po dlouhá léta a zcela bez kompromisů.

Před více než 35 lety byla Melvita založena podnikavým včelařem. A stejně jako si jeho včely vybírají ty nejkvalitnější ingredience, ze kterých pak tvoří svůj blahodárný nektar, i Melvita vyhledává jen ty nejlepší přísady, aby dala vzniknout téměř dvěma stovkám přírodních produktů.

Zároveň však společnost klade přísný důraz na podporu místních podnikatelů a malých rodinných firem, dbá na dodržování férových podmínek pro zaměstnance a v neposlední řadě také na udržitelnost. Od roku 1983 je tak Melvita francouzským průkopníkem v organické péči o pokožku. Potvrzením o její výjimečnosti jsou certifikáty Ecocert Greenlife a COSMEBIO.

„Zastáváme názor, že jen zdravá pokožka může vypadat krásně, proto pečlivě vybíráme suroviny do našich produktů," vysvětluje zástupce společnosti a dodává: "Můžete si tak být vždy jisti, že naše produkty jsou doslova nabité blahodárnými ingrediencemi a zároveň v nich nenajdete žádné toxické složky."

Máte nějaký lepší nápad, než se v péči o svou pokožku spolehnout na přípravky vyrobené z těch nejvybranějších organických surovin?

EXTRAORDINARY OIL - PLEŤOVÝ OLEJ

Multifunkční suchý olej s okouzlující vůní zanechá pokožku hydratovanou, hedvábně hladkou a zároveň chráněnou. Vedle toho je možné jej použít i na tělo a také na vlasy, které zanechá mimořádně silné, lesklé a hebké.

Přípravek v sobě kombinuje sílu pěti výjimečných olejů:

  • arganový olej pomáhá regenerovat, vyživovat a chránit
  • kendi olej je proslulý svými antioxidačními a výživnými vlastnostmi
  • datlový olej je nezbytný pro zachování pružnosti a vláčnosti
  • olej Inca inchi pomáhá změkčovat, vyživovat a obnovovat
  • olej z baobabu posiluje strukturu vlasů a zanechává je přirozeně lesklé

Extraordinary Oil, 100 ml: 749 Kč.

NECTAR DE ROSES HYDRATING FACIAL GEL

Lehký obličejový gel obohacený o extrakty a hydroláty z okvětních lístků vysokohorských růží je ideální pro lehkou hydrataci normální i mastné pokožky. Přípravek podporuje přirozenou regeneraci pleti, dodává jí dostatek veškerých živin, aniž by ji zatížil a zároveň obnovuje její původní svěžest. Po použití gelu zůstává pokožka přirozeně zářivá a na první pohled zdravá.

Nectar de Roses Hydrating Facial Gel, 40 ml: 729 Kč.

KVĚTINOVÁ VODA DAMAŠSKÁ RŮŽE

Damašské růže pro výrobky Melvita jsou pěstovány a následně sklízeny malými zemědělci v Íránu. Růže se zde destilují kvůli květinové vodě, ne kvůli éterickému oleji, což je naprosto výjimečné.

Květinová voda z damašské růže:

  • pomáhá hydratovat, regenerovat a osvěžovat
  • je ideální pro jemnou a zralou pleť
  • má decentní ženskou vůni
  • obsahuje vysoké množství minerálů a dalších účinných látek
  • pomáhá zpomalovat proces stárnutí

Květinová voda Damašská růže, 200 ml: 329 Kč.

NECTAR DE ROSES MILKY CLEANSING OIL

Jemný a zvláčňující olej obohacený mimořádně voňavým extraktem z damašských růží a šípků rozpustí veškeré nečistoty, které se na pokožce během dne usadí. Navíc si poradí i s tím nejodolnějším make-upem, aniž by poškodil přirozenou ochrannou bariéru pleti. Při kontaktu s vodou se olej okamžitě promění v hladké mléko, které po sobě nezanechává mastný film. Po jeho použití zůstává pleť nejen dokonale očištěná, ale také hebká a přirozeně rozjasněná.

Nectar de Roses Milky Cleansing Oil, 145 ml: 519 Kč.

L'OR BIO EXTRAORDINARY SHOWER GEL

Organický sprchový gel má lehkou strukturu, která se po smíchání s vodou promění v bohatou pěnu, jež nejen perfektně očistí pokožku těla, ale zároveň se postará o její hydrataci. Přípravek má bezsulfátové složení, je vhodný pro všechny typy pleti, jemně voní a je založen na účincích pěti vzácných olejů, díky kterým je plný omega 3, 6 a 9 mastných kyselin, jež mají pro pleť vysloveně blahodárné účinky. Jde o:

  • arganový olej z Maroka
  • kendi olej z Indonésie
  • olej z afrického baobabu
  • olej z amazonského oleje Inca inchi
  • datlovníkový olej z pouště v Burkině Faso

L'Or Bio Extraordinary Shower Gel, 250 ml: 409 Kč.

SENSITIVE SKIN DEODORANT

Organický deodorant pro citlivou pokožku pomáhá účinně bojovat proti nežádoucím pachům a vlhkosti, aniž by narušoval přirozenou termoregulaci organismu, a to díky obsahu kombinace antioxidačního vitamínu E a absorpčního mikroporézního oxidu křemičitého.

Sensitive Skin Deodorant:

  • je hypoalergenní
  • má pečující složení
  • příjemně voní
  • neobsahuje hliník
  • je vhodný pro ženy i muže            

Sensitive Skin Deodorant, 50 ml: 339 Kč.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru