Žádaná dabérka Regina Řandová miluje medium propečený steak

Hvězda Slunečné Regina Řandová, která v oblíbeném seriálu ztvárňuje ženu hajného, která v lese brigádničí a zároveň i pytlačí, patří mezi naše nejvyhledávanější dabérky. Svůj hlas propůjčuje takovým hvězdám jako jsou Angelina Jolie či Demi Moore. My jsme se však setkali na openingu světově vyhlášeného steakhouse konceptu El Gaucho, který má sesterské podniky například v jihovýchodní Asii, ale také v Německu a na Slovensku a nyní konečně už i v Praze.

Skvěle vypadající Regina Řandová ochutnala chorizo, pikantní klobásku, jehněčí kotletku a masovou taštičku. A jak jí chutnalo v El Gaucho? „Vše bylo perfektně upravené a nebylo nic co bych jídlu vytkla,“ pochvalovala si ochutnávku skvělá dabérka a milovnice masa: „Steakhousy jsou pro mne vždy příležitost, jak si pochutnat právě na skvělém kusu výběrového masa. Hovězí steak na grilu, medium propečený a k tomu opečený brambor a ideálně s pepřovou omáčkou...“  a větu už ani nedokončila, jak se rozplývala nad pokrmem, který pouze popsala.

Zbytek léta už má herečka rozplánovaný, svůj čas bude dělit mezi Prahu a jižní Čechy, kde má chalupu. „Budu hrát golf, jezdit s vnoučaty po výletech, zahradničit a odpočívat. Také stále točíme Slunečnou, takže program mám opravdu pestrý,“ prozradila spokojená Regina Řandová.

Foto: El Gaucho a Herminapress

Více o El Gaaucho se dozvíte na:

Instagram: https://www.instagram.com/elgauchoczechrepublic/
Facebook: https://www.facebook.com/ElGauchoCzechRepublic/

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru