Chcete vařit jako michelinský kuchař? Pořiďte si litinový hrnec s poklicí Staub Cocotte

Za každým michelinským hodnocením se skrývá nejen dokonalý koncept restaurace, exkluzivní jídla vyrobená z prémiových surovin, ale také šéfkuchař se světovým renomé, který si umí vybrat to správné nádobí. Nemusíte však být hned michelinským kouzelníkem, abyste si svou kuchyň mohli vybavit těmi nejlepšími kousky. Z bohaté nabídky Potten & Pannen – Staněk si vybere každý!

V roce 1974 Francis Staub založil svou společnost na litinové nádobí v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Několik let po vzniku značky se spojil s předním francouzským michelinským šéfkuchařem Paulem Bocusem, který nádobí propůjčil svou tvář a proslavil jej mezi ostatními zkušenými kuchaři po celém světě. Od té doby se značka Staub prodává ve více než padesáti zemích a je známkou vysoké kvality, prvotřídního zpracování a ikonického vzhledu. Pro své jedinečné vlastnosti si litinový hrnec s poklicí Staub Cocotte oblíbí zkušení profesionálové ale i začátečníci. Materiál je vysoce odolný vůči teplotním šokům či poškrábání, snadno se udržuje v čistotě a je vhodný na všechny typy ohřevných ploch včetně indukce a trouby. Jde o ideálního pomocníka při přípravě polévek, omáček, ale také k dušení či pomalému vaření, který uchovává teplo déle než jiné klasické nádoby. Navíc se bude na prostřeném stole dokonale vyjímat jako krásná dekorace.

Lanýžový hrnec Staub o objemu 3,8 litrů se systémem samopodlévání je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 5 770 Kč.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru