Chcete vařit jako michelinský kuchař? Pořiďte si litinový hrnec s poklicí Staub Cocotte

Za každým michelinským hodnocením se skrývá nejen dokonalý koncept restaurace, exkluzivní jídla vyrobená z prémiových surovin, ale také šéfkuchař se světovým renomé, který si umí vybrat to správné nádobí. Nemusíte však být hned michelinským kouzelníkem, abyste si svou kuchyň mohli vybavit těmi nejlepšími kousky. Z bohaté nabídky Potten & Pannen – Staněk si vybere každý!

V roce 1974 Francis Staub založil svou společnost na litinové nádobí v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Několik let po vzniku značky se spojil s předním francouzským michelinským šéfkuchařem Paulem Bocusem, který nádobí propůjčil svou tvář a proslavil jej mezi ostatními zkušenými kuchaři po celém světě. Od té doby se značka Staub prodává ve více než padesáti zemích a je známkou vysoké kvality, prvotřídního zpracování a ikonického vzhledu. Pro své jedinečné vlastnosti si litinový hrnec s poklicí Staub Cocotte oblíbí zkušení profesionálové ale i začátečníci. Materiál je vysoce odolný vůči teplotním šokům či poškrábání, snadno se udržuje v čistotě a je vhodný na všechny typy ohřevných ploch včetně indukce a trouby. Jde o ideálního pomocníka při přípravě polévek, omáček, ale také k dušení či pomalému vaření, který uchovává teplo déle než jiné klasické nádoby. Navíc se bude na prostřeném stole dokonale vyjímat jako krásná dekorace.

Lanýžový hrnec Staub o objemu 3,8 litrů se systémem samopodlévání je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 5 770 Kč.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
54 x [12%]
Věrnost
44 x [9%]
Velkorysost
47 x [10%]
Laskavost
44 x [9%]
Spolehlivost
48 x [10%]
Zásadovost
47 x [10%]
Poctivost
46 x [10%]
Dostatek pozornosti
53 x [11%]
Sebedůvěra
43 x [9%]
Smysl pro humor
43 x [9%]

Celkem hlasovalo : 469

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru