Chcete si připravit pudink, soufflé nebo crème brûlée? Pak musíte mít Emile Henry ramequin set

Nemusíte být hned michelinským kouzelníkem, abyste si svou kuchyň mohli vybavit těmi nejlepšími kousky. Z bohaté nabídky Potten & Pannen – Staněk si vybere prostě každý!

Společnost Emile Henry byla založena v polovině 19. století ve francouzské vesničce Marcigny v regionu Burgundsko, který je kromě vyhlášených vinařských oblastí slavný také pro řadu vynikajících restaurací s michelinským oceněním. Značka Emile Henry si na poli gastronomie rychle vybudovala celosvětovou reputaci na základě výroby nejkvalitnějších keramických nádob na vaření či pečení. I dnes je firma v rukou rodiny Henryových, jež si zakládá na precizní ruční práci, nadčasovém designu nebo přírodních barvách glazury. Důkazem je toho i set dvou kusů keramických forem ramequin. Ty jsou ideální pro přípravu chutných dezertů včetně pudinků, čokoládového soufflé nebo crème brûlée. Nádobí je vysoce odolné vůči pádům, poškrábání a zvládne i extrémní teploty horka či chladu. Každý výrobek je na dně označený logem, datem vzniku i číslem zaměstnance, který ho zhotovil. Z toho důvodu poskytuje společnost desetiletou záruku na veškeré výrobní vady. Nádoby Emile Henry v krásné granátové barvě naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 450 Kč.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
87 x [11%]
Věrnost
73 x [10%]
Velkorysost
75 x [10%]
Laskavost
71 x [9%]
Spolehlivost
75 x [10%]
Zásadovost
74 x [10%]
Poctivost
75 x [10%]
Dostatek pozornosti
89 x [12%]
Sebedůvěra
72 x [9%]
Smysl pro humor
70 x [9%]

Celkem hlasovalo : 761

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru