Domů Sport

Nevíte, jak trávit den, když počasí nepřeje? Bazénová pohoda je ideální volba!

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a srpen prý bude nevyzpytatelný… Ať už bude venku hezky, nebo bude pršet, vydejte se do bazénu a na tobogány.

V aquaparcích si užijete spoustu zábavy a vodních radovánek za každého počasí. Největší nabídku atrakcí bezpochyby najdete v Aquapalace Praha, kde na vás čekají tři paláce plné dobrodružství pro děti i dospělé. Díky své rozloze 9150 m2 a nabídce 21 toboganů a skluzavek, bazénů a dalších atrakcí, se čestlický Aquapalace právem pyšní titulem největší aquapark ve střední Evropě. Nadchne vás nejdelší Divoká řeka v České republice, mořské vlnobití, tobogán s virtuální realitou i relax v Pool baru. Vyměňte deštník za plavky a užijte si tu pravou letní pohodu.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
349 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2653

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru