Poradíme vám, jak se kvalitně vyspat i na chatě či chalupě

Zdravý spánek hraje velmi důležitou roli v našem životě! Pomáhá nám nabrat síly po náročném dni, budovat imunitu, ale pomůže k odlehčení hlavy od všech starostí, které nás trápí.  Obzvlášť nyní, kdy jsme prázdniny u moře vyměnili za dovolenou na chatě či chalupě, je potřeba zaměřit se na to, abychom i tady měli optimální podmínky pro kvalitní spánek. Jak už asi víte, nestačí jen zhasnout světlo a zahrabat se pod peřinu, podstatný je především výběr matrace.

Zapomeňte na časy, kdy jste se celou noc převalovali na matraci plné hrbolů a důlků. Po práci na zahrádce nebo dni stráveném skládáním dřeva si zasloužíte pořádný odpočinek! Matrace české značky MORAVIA COMFORT jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jako je latex, HR, PUR či líná pěna, které vašim zádům poskytnou tu nejlepší oporu. Na co byste se měli v první řadě soustředit, je především délka matrace, která by měla být nejméně o 10 centimetrů větší než vaše výška. Volte také vhodnou tvrdost podle svých preferencí – obecně se doporučují matrace tvrdší, ale je vhodné si před výběrem pohodlnost daného typu vyzkoušet.

Protože na chatách a chalupách se velmi snadno usazuje prach, v nabídce MORAVIA COMFORT naleznete i chrániče z textilu či PUR pěny. Ty vaši matraci uchrání před znečištěním a škodlivými roztoči, které mohou způsobovat problémy se spánkem, ale i vážnější zdravotní komplikace.

www.moravia-comfort.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
351 x [13%]
Aperol spritz
243 x [9%]
Cuba Libre
257 x [10%]
Piňa Colada
243 x [9%]
Daiquiri
248 x [9%]
Margarita
347 x [13%]
Cosmopolitan
264 x [10%]
Mai-Tai
228 x [9%]
Whiskey sour
241 x [9%]
Pisco sour
251 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2673

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru