Osvěžující voňavá péče o celé tělo

V létě není vždy jednoduché udržet zářivý vzhled pokožky, dobře ji chránit a zároveň se cítit svěže. Se správnými ingrediencemi v produktech, které používáte během dne, to je však možné.

Zvýšené teploty v letních měsících v kombinaci s vlhkostí a teplem mohou zvýšit aktivitu mazových žláz. To způsobuje, že normální pleť vypadá mastněji a suchá pokožka může působit až drsně. Teplo může také způsobit otevření pórů, které se mohou ucpat špínou a olejem, zachytit bakterie a způsobit tak akné. Nemluvě o tom, že kůži je potřeba chránit po celý den před vlivem sluníčka. Nikdo se však v létě nechce cítit ulepeně ani riskovat nerovnoměrné opálení. Jak na to vyzrát, vám ukážeme v dnešním článku.

Bioten Peeling červené ovoce, 150 ml  

1-2x do týdne je dobré, pokud svou pokožku zbavíte nečistot, rozzáříte a oživíte pomocí přípravku plného přírodních ingrediencí, jako je tomu u nového scrubu značky bioten. Scrub červené ovoce představuje skutečně voňavé osvěžení a vitamínovou bombu pro vaši pleť. Za rozjasněný a sjednocený tón pleti můžete vděčit složení bohatému na přírodní antioxitdanty.

Receptem na hladký vzhled a komfort pokožky je komplexní hydratační systém, který spojuje čistotu přírodních surovin se silou vědy a zabraňuje tak dehydrataci pokožky. Nechybí ani prebiotika, jež napomáhají rovnováze kožního mikrobiomu a zdravému vzhledu pleti.

Suchý olej na opalování Coconut Love OF 20

Pokud chcete v létě udržovat pokožku hedvábně jemnou, super suchou na dotek a provoněnou exotickou kokosovou vůní, nemůžeme doporučit nic jiného, než suchý olej na opalování značky Astrid s ochranným faktorem 20. Tento Suchý olej na opalování ve spreji poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření.

Složení je obohacené o olej z vlašských ořechů a kokosový olej podporuje intenzivnější opálení pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt. Pokud jste spíše pro formu přípravku na ochranu pokožky před sluníčkem s vyšším faktorem, doporučujeme i neviditelný suchý sprej na opalování s OF 30 nebo 50, taktéž z řady Coconut Love.

Cena: 199,90 Kč/150 m

Ultra výživný krém na ruce INDULONA

Pokud nemůžete být každý den mít jako SPA day, vychutnejte si luxusní péči i v průběhu běžného pracovního dne. S ultra výživným krémem, který se stal naším favoritem, si zejména vaše ruce budou připadat krásně hýčkané.

Populární značka INDULONA vyvinula krém na ruce, který intenzivně pečuje o vysušenou, odmaštěnou a popraskanou pokožku. O vaše ruce se postarají výtažky z těch nejlepších olejů. V složení najdete například makadamový olej, který dodává hloubkovou hydrataci a výživu vašim rukám. Krém tak chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy a zanechává ruce dokonale jemné a hebké na dotek.

Cena: 59, 90 Kč / 50 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
365 x [13%]
Aperol spritz
256 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
256 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
253 x [9%]
Pisco sour
264 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2836

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru