Přemysl Pálek a Charlotte Doubravová přišli na opening skvěle vyladění!

Sympatický muzikálový pár Přemysl Pálek a Charlotte Doubravová byl po delším čase opět ve společnosti a stejně jako všichni ostatní si opening steakhousu El Gaucho náramně užíval. Vládla zde skvělá atmosféra, o masu se všichni vyjadřovali v superlativech a o vínu se mluvilo jako o vynikajícím moku.

A jak zvládala dobu přísných protiepidemických opatření mladá rodina? „Kdyby to bylo ještě o trošku lepší, tak by se to nedalo vydržet,“ s trochou nadsázky konstatovala Charlotta a Přemysl přitakával a uvedl vše na pravou míru: „Držíme se zuby nehty a snažili jsme se dělat věci, na které jsme neměli normálně čas. Já jsem ve druhé vlně začal jezdit pro rozvážkovou službu, abych přinesl peníze pro rodinu, abych se z toho nezvencnul,“ prozradil úspěšný muzikálový herec, který je šťastný, že se už divadla otevřela. „Já se budu nyní věnovat modlitbám, aby se zářijové oprašovačky v říjnu zase hrály,“ dodala Charlotta, která v lockdownu byla především matkou, manželkou a také učitelkou.

Přemysl Pálek a Charlotte Doubravová se potkali v roce 2009 v seriálu První krok a dodnes patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. Přípravy na společenskou událost rozhodně nepodcenili. „Kvůli dnešnímu večeru jsme zavolali našemu dobrému kamarádovi, stylistovy, tanečníkovi Radkovi Fišerovi, který je zapojený například do projektu Tvoje tvář má známý hlas. Funguje i na zavolání,“ pochvaloval si Přemysl. „Dal mi briefing, co se k čemu hodí, poslali jsme mu fotky našich outfitů a Radek to schválil,“ popsali manželé společně přípravy na večer a opravdu jim to slušelo a patřili mezi nejobdivovanější pár večera.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru