Výjimečný hygienický čisticí výkon myček Miele G 7000 s programem Hygiena

Inovativní technologie mytí nádobí ho spolehlivě zbaví bakterií díky speciálnímu hygienickému programu. Testy nezávislé vysoké školy Rhein-Waal potvrzují výjimečný hygienický čisticí výkon myček Miele G 7000 s programem Hygiena.

K efektivnímu odstranění bakterií v myčkách nádobí Miele přispívá například intenzivní mytí při 75 °C, tři rotující ostřikovací ramena, zajišťující široký dosah do všech rohů, nebo funkce sušení AutoOpen. Ta zajistí, že se dvířka myčky na konci programu mytí automaticky otevřou, aby zredukovaly vlhkost a zároveň zabránily množení bakterií.

Závěry testování potvrzují účinnost myček Miele

V běžném životě se choroboplodné zárodky koncentrují na mnoha místech, tedy
i na použitém nádobí. Pro efektivní odstranění těchto choroboplodných zárodků je důležité hygienické čištění v myčce nádobí. Společnost Miele toho dosahuje sofistikovanou technologií oplachování. O prokazatelně hygienické čištění nádobí se stará především program Hygiena.

Testy hygieny provedené nezávislou vysokou školou Rhein-Waal dokládají, že hygienický čisticí výkon myček nádobí Miele G 7000 s programem Hygiena je mimořádný, dokáže zredukovat zatížení bakteriemi během testu minimálně o faktor 10.000. Program Hygiena tak zajišťuje obzvlášť hygienické čištění vašeho nádobí nebo kojeneckých lahví.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
93 x [11%]
Věrnost
79 x [10%]
Velkorysost
81 x [10%]
Laskavost
78 x [9%]
Spolehlivost
80 x [10%]
Zásadovost
78 x [9%]
Poctivost
82 x [10%]
Dostatek pozornosti
97 x [12%]
Sebedůvěra
78 x [9%]
Smysl pro humor
76 x [9%]

Celkem hlasovalo : 822

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru