Zabraňte viditelným známkám předčasného stárnutí

Věděli jste, že slunce poškozuje kolagenová vlákna a intenzivně čerpá ze zásob vitaminu C ve vaší pokožce i několik hodin po pobytu na slunci? Ano, naneštěstí tento problém nezůstává jen někde pod povrchem, ale přímo se odráží na vhledu pleti. Tyto aspekty přispívají nejen ke vzniku vrásek, povislé pokožky, ale také ke vzniku pigmentových skvrn.

Proč jsou tedy tak důležité vitaminy? Vitamin C je antioxidační vitamin, který chrání pokožku před oxidačními účinky slunce a který je nezbytný pro správnou obnovu kolagenu. Zachovává mladistvost a vitalitu pokožky a pomáhá vyrovnat pleť.

Krok 1: Příprava pleti

Předtím, než se budete chystat na pleť aplikovat první pomoc, důkladně pleť zbavte všech nečistot. Pokud neradi používáte micelární vodu, doporučujeme buď odličovací mléko, nebo pěnivý gel na obličej. Šetrně tak svou pokožku očistíte a připravíte na další péči.

Krok 2: Obnovte hladinu vitaminu C – denní krém Astrid Vitamin C

Bez ohledu na typ pokožky používejte denně, ráno a večer, ošetření bohaté na vitamín C, abyste obnovili zásoby vitaminu C ve své pokožce. Tento vitamin chrání kolagenová vlákna a posiluje obranyschopnost vaší pokožky před sluncem, ale také usnadňuje obnovu kolagenu po expozici. Vitamín C také zesvětlí vaši pleť, pokud jste náchylní k tvorbě věkových skvrn. Doporučujeme přes den takto obnovovat sílu pokožky s pomocí denního krému ASTRID VITAMIN C.

Cena: 149,90 Kč/50 ml

Krok 3: Zvyšte obnovu kolagenu – bioten Multi-collagen noční krém

Chcete -li podpořit obnovu kolagenu a omezit výskyt vrásek, zvolte regenerační a vyživující péči, kde zásadní podíl ve složení této řady má unikátní složka na bázi peptidů COLLAGEN RESTORER. Jde o oceňovanou inovaci v kosmetickém průmyslu (výherce ceny 25 Years of Innovation na světové výstavě IN-COSMETICS), která stimuluje tvorbu zásadních látek pro obnovu pleti a její zpevnění – kolagen typu I, III a IV a pleti vlastní kyseliny hyaluronové. Vyzkoušejte noční intenzívní péči o zralejší pleť značky bioten z řady MULTI-COLLAGEN.

Cena: 229,90 Kč/ 50 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru