Tradiční hummus vás skvěle zasytí

Tradiční arabská pomazánka nebo dip je výživový klenot vašeho jídelníčku. Krom bílkovin obsahuje také hodně vlákniny a zdraví prospěšné tuky. Je jen na vás, jestli si hummus vychutnáte s křupavými krekry anebo čerstvou zeleninou, chutnat bude za každých okolností báječně. 

Ingredience:

  • 200 g vařené bio cizrny PROBIO
  • 2 lžíce bio olivového oleje PROBIO
  • 1 lžíce tahini pasty
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • ½ lžičky římského kmínu
  • voda (asi půl deci)

Postup:

Cizrnu vložte do mixéru, přidejte olivový olej, tahini pastu, podrcený česnek, citronovou šťávu, římský kmín a rozmixujte na hladký krém. Přilívejte postupně tolik vody, aby měl hummus polotuhou konzistenci.

 

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
89 x [11%]
Věrnost
76 x [10%]
Velkorysost
78 x [10%]
Laskavost
74 x [9%]
Spolehlivost
77 x [10%]
Zásadovost
75 x [10%]
Poctivost
79 x [10%]
Dostatek pozornosti
92 x [12%]
Sebedůvěra
75 x [10%]
Smysl pro humor
73 x [9%]

Celkem hlasovalo : 788

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru