Doppler nabízí deštníky, které zaujmou!

Firma Doppler CZ spol. s r.o., se zabývá výrobou deštníků, které se vyznačují tou nejvyšší kvalitou. V nabídce objevíte deštníky plně automatické, vystřelovací, mechanické, skládací, holové i ultralehké.  U luxusních deštníků Doppler Carbonsteel, které jsou maximálně větruodolné, je dokonce záruka prodloužena až na neuvěřitelných 5 let.

Do Brna přijela společnost prezentovat kolekce podzim zima od značek Doppler, Kniprs, Manufaktura, Oliver, Buggati a Tamaris. „Nejnovější kolekce jsou deštníky s kočkami, máme je sice v nabídce už několik let, ale vždy se velmi dobře prodávají, mění se jen provedení koček a barvy. Letos poprvé přicházíme s růžovou,“ prozradili zástupci značky. 

Zpětná vazba poskytovaná zákazníky potvrzuje, že nejvíce oceňují hmotnost, která je optimalizována díky kombinaci materiálů hliníku, oceli a sklolaminátu, stejně tak pohodlné vystřelovací či ruční otevírání a zavírání pomocí speciálně vyvinutých zámků. Vystavovatelé se však mohou pochlubit i stylovým mini deštníky ZERO, které nabízí ve 12 pastelových barvách. Jejich hmotnost je pouhých 99 gramů, takže jsou lehčí než tabulka čokolády, takže ho ženy velice snadno ukryjí i v neveliké kabelce.

Doppler je známý širokou nabídkou sortimentu jak v základních cenových skupinách, tak i v sortimentu luxusních produktů. Do současné doby společnost nezdražovala, avšak nyní čeká na zimní kolekci a není prozatím jasné, v jakých cenových relacích se bude pohybovat. „Stále nemáme vyčíslený kontejner, který je na cestě, takže ceny, které jsme do současné doby drželi ve stejné cenové hladině, se mohou změnit. U vystavované kolekce nemůžeme garantovat ceny, které byly doposud,“ postěžovali si na stánku společnost Doppler.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
351 x [13%]
Aperol spritz
243 x [9%]
Cuba Libre
257 x [10%]
Piňa Colada
243 x [9%]
Daiquiri
248 x [9%]
Margarita
347 x [13%]
Cosmopolitan
264 x [10%]
Mai-Tai
228 x [9%]
Whiskey sour
241 x [9%]
Pisco sour
251 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2673

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru