Pánev pro vyznavače asijské kuchyně

K přípravě chutných asijských pokrmů potřebujete také vhodné náčiní. Pánve wok se pyšní dokonale promyšleným tvarem, který zajišťuje snadné míchání a následné smažení většího počtu surovin na silném ohni s minimem tuku. Z toho důvodu nesmí chybět v domácnostech těch, kteří neodolají kouzlu asijské kuchyně. Díky pánvi s mřížkou, skleněným víkem a dřevěnou obracečkou, od mistra čínské kuchyně Ken Homa, se ocitnete v zemi nebeského draka z pohodlí vaší kuchyně. Pánev je navržena tak, aby vám umožnila rychlou a snadnou přípravu oblíbených asijských pokrmů, včetně prastaré metody stir-fry, při které jsou ingredience smažené v malém množství velice horkého oleje za stálého míchání. Pánev má černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse, který je speciálně navržen pro vaření při vysokých teplotách. Vysoce kvalitní je i vnější část, která je odolná vůči drobným oděrkám či poškrábání. Odkapávací mřížka z nerezu se skvěle hodí k přípravě krevet a dalších mořských plodů.

Tělo, tvořené z uhlíkové oceli o síle 1,5 milimetrů, je velmi lehké a snadné k manipulaci. Sadu Ken Hom Excellence, jež je dostatečně velká pro přípravu pokrmů až pro čtyři osoby, zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 490 Kč.

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
134 x [10%]
Hospoda/hostinec
123 x [9%]
Pivnice
139 x [11%]
Vinárna
120 x [9%]
Kavárna
140 x [11%]
Čajovna
124 x [10%]
Bar
135 x [10%]
Bistro
130 x [10%]
Rychlé občerstvení
138 x [11%]
Cukrárna
122 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1305

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru