Pánev pro vyznavače asijské kuchyně

K přípravě chutných asijských pokrmů potřebujete také vhodné náčiní. Pánve wok se pyšní dokonale promyšleným tvarem, který zajišťuje snadné míchání a následné smažení většího počtu surovin na silném ohni s minimem tuku. Z toho důvodu nesmí chybět v domácnostech těch, kteří neodolají kouzlu asijské kuchyně. Díky pánvi s mřížkou, skleněným víkem a dřevěnou obracečkou, od mistra čínské kuchyně Ken Homa, se ocitnete v zemi nebeského draka z pohodlí vaší kuchyně. Pánev je navržena tak, aby vám umožnila rychlou a snadnou přípravu oblíbených asijských pokrmů, včetně prastaré metody stir-fry, při které jsou ingredience smažené v malém množství velice horkého oleje za stálého míchání. Pánev má černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse, který je speciálně navržen pro vaření při vysokých teplotách. Vysoce kvalitní je i vnější část, která je odolná vůči drobným oděrkám či poškrábání. Odkapávací mřížka z nerezu se skvěle hodí k přípravě krevet a dalších mořských plodů.

Tělo, tvořené z uhlíkové oceli o síle 1,5 milimetrů, je velmi lehké a snadné k manipulaci. Sadu Ken Hom Excellence, jež je dostatečně velká pro přípravu pokrmů až pro čtyři osoby, zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 490 Kč.

Písecký víkend módy a designu

PURE fest

Ubytování v Maringotce u BIO Levandulových polí

Prací papírky

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
108 x [11%]
Josefína Bakošová
85 x [9%]
Dominik Navrátil
165 x [17%]
Machač
87 x [9%]
Iveta Řádková
71 x [7%]
Lucie Marim
83 x [9%]
Luděk Šmehlík
88 x [9%]
Klára Nademlýnská
89 x [9%]
Beáta Rajská
92 x [10%]
Miroslav Michael Knot
91 x [9%]

Celkem hlasovalo : 959

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Pokud nechceme slyšet pravdu, nemůže růst naše osobnost, ale jen naše ego!“

Lenka Žáčková

JDI nahoru