Pánev pro vyznavače asijské kuchyně

K přípravě chutných asijských pokrmů potřebujete také vhodné náčiní. Pánve wok se pyšní dokonale promyšleným tvarem, který zajišťuje snadné míchání a následné smažení většího počtu surovin na silném ohni s minimem tuku. Z toho důvodu nesmí chybět v domácnostech těch, kteří neodolají kouzlu asijské kuchyně. Díky pánvi s mřížkou, skleněným víkem a dřevěnou obracečkou, od mistra čínské kuchyně Ken Homa, se ocitnete v zemi nebeského draka z pohodlí vaší kuchyně. Pánev je navržena tak, aby vám umožnila rychlou a snadnou přípravu oblíbených asijských pokrmů, včetně prastaré metody stir-fry, při které jsou ingredience smažené v malém množství velice horkého oleje za stálého míchání. Pánev má černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse, který je speciálně navržen pro vaření při vysokých teplotách. Vysoce kvalitní je i vnější část, která je odolná vůči drobným oděrkám či poškrábání. Odkapávací mřížka z nerezu se skvěle hodí k přípravě krevet a dalších mořských plodů.

Tělo, tvořené z uhlíkové oceli o síle 1,5 milimetrů, je velmi lehké a snadné k manipulaci. Sadu Ken Hom Excellence, jež je dostatečně velká pro přípravu pokrmů až pro čtyři osoby, zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 490 Kč.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
151 x [11%]
Aperol spritz
140 x [10%]
Cuba Libre
144 x [10%]
Piňa Colada
139 x [10%]
Daiquiri
146 x [10%]
Margarita
142 x [10%]
Cosmopolitan
154 x [11%]
Mai-Tai
128 x [9%]
Whiskey sour
137 x [10%]
Pisco sour
150 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1431

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru