Celebrity karlovarského filmového si letos připili na dobrou věc s šampaňským Moët & Chandon

Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech se připíjelo s šampaňským domem Moët & Chandon na Nadační fond Pink Bubble. Luxusní prostor Moët Lounge, umístěný ve Franz Josef Café ve Windsoru, od 14 hodin hostil hvězdy Mezinárodního filmového festivalu na oblíbené filantropické iniciativě „Toast for a Cause,“ tedy „Přípitek na dobrou věc“. Úvodního přípitku se symbolicky ujala Martina Šmuková, patronka neziskové organizace Pink Bubble, a prezident festivalu Jiří Bartoška, který svým podpisem zahájil také rituální podepisování láhve Moët & Chandon. Podpisová láhev získala svého nového majitele již během akce, který tak přispěl nadaci Pink Bubble částkou 500 000 Kč. Celkově tato filantropická iniciativa, které se mohli během festivalového týdne zúčastnit i samotní návštěvníci festivalu, vynesla nadaci Pink Bubble, která poskytuje podporu dětským a mladým onkologickým pacientům, rekordních 800 000 Kč.

U hollywoodských hvězd je „Přípitek na dobrou věc“ tradičním rituálem. Je známý například z udílení Zlatých glóbů v Los Angeles. Jedná se o filantropickou iniciativu, kterou do festivalového života v Karlových Varech tradičně přináší oficiální šampaňské filmového festivalu Moët & Chandon. 

Za všechny slavné osobnosti, které se zúčastnily a připily si na dobrou věc, přispěl šampaňský dům Moët & Chandon finanční částkou 200 000 Kč pro neziskovou organizaci Pink Bubble. Nadaci během celého filmového festivalu přišli podpořit i sami návštěvníci festivalu a filmoví fanoušci, kteří si po vzoru slavných herců vychutnali v Moët Lounge na terase Franz Josef Café ve Windsoru šampaňské Moët Impérial. Za každou zakoupenou lahvičku Moët Mini (20 cl) věnovala společnost Moët & Chandon nadaci 55 korun, částku symbolicky odpovídající počtu ročníků MFF KV. Uvnitř Moët Lounge bylo možné přispět také kreditní kartou u platebního kiosku Storyous. Dohromady se prodejem mini lahviček Moët & Chandon a skrze platební terminál přispělo na Nadační fond Pink Bubble téměř 100 000 Kč. 

Důležitý příspěvek nadaci zaručila zlatá ikonická láhev Moët & Chandon s podpisy slavných, která našla svého nového majitele již během Přípitku na dobrou věc, a to za rekordní částku 500 000 Kč. Stal se jím pan Martin Burda, filantrop a spolumajitel lázní Luhačovice. Rituální podepisování láhve zahájil symbolicky ředitel filmového festivalu Jiří Bartoška, následovaly ho známé tváře českého filmu například Jana Švandová, Hana Vágnerová, Tereza Srbová, Zuzana Stivínová, Klára Issová, Dana Morávková a další. V Grandhotelu Pupp ji během následujících festivalových dní podepsaly i největší zahraniční hvězdy 55. filmového festivalu, oscaroví herci Michael Caine, Ethan Hawke a Johnny Depp.

Celkově se Nadačnímu fondu Pink Bubble podařilo přispět částkou 800 000 Kč, což je nejvíce od zavedení filantropické iniciativy Toast for a Cause šampaňským domem Moët & Chandon do festivalového života v Karlových Varech. 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru