Zvídavý gentleman Voříšek se koukal Bubílkové pod sukně…

Karel Voříšek je vyhlášený elegán a gentleman, ale v Náchodě to tak chvíli nevypadalo... Zuzana Bubílková se nachystala na finále soutěže Muž roku 2021, měla na sobě zajímavou róbu se širokou sukní a velmi jí to slušelo. A co se nestalo, jeden z nejdistingovanějších našich moderátorů ji nahlédl pod sukně. Zda byl zvědavý či jen zvídají nevíme...

„Tyhle šaty jsme si koupila před dvaceti lety v Americe. A prvně jsme si je vzala v roce 2001, když jsme si se Šimkem šli převzít nějakou cenu. On nesnášel šaty a místo toho, aby mne pochválil, tak jen řekl, že doufá, že než půjdeme na jeviště, tak si zvykne,“ zavzpomínala s úsměvem na rtech v zákulisí náchodského divadla Zuzana Bubílková.

K vynešení dvacet let starých šatů ji prý inspirovala móda na karlovarského festivalu. „Když zjistila, že bombou na festivalu ve Varech byly objemné šaty Jitky Čvančarové, neodolala jsem a široké sukně si navlékla také.“ Nutno dodat, že Zuzanu Bubílkovou každý obdivoval. Protože vejít se po dvaceti letech bez problémů do společenských šatů, je opravdu úžasné.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru