Hvězdní šéfkuchaři stáli za zážitkem zaměstnanců ve Škodovce

Zaměstnance ŠKODA AUTO čekal začátkem září neopakovatelný zážitek. V týdnu od 6. do 10. září jim obědy uvařili a osobně vydali jedni z největších českých kuchařských celebrit Marek Fichtner, Jan Punčochář, Radek David či cukrář Lukáš Skála.

V jedné z nejmodernějších závodních kuchyní společnosti ŠKODA AUTO, ve které připravuje pokrmy pro zaměstnance mladoboleslavské automobilky současný poskytovatel závodního stravování spol. ARAMARK, se vystřídali šéfkuchaři špičkových pražských restaurací a připravili pro zaměstnance společnosti ŠKODA AUTO své oblíbené speciality.

Jan Punčochář uvařil cibulačku s modrým sýrem a variaci koprové omáčky s telecím masem. Následující den ho vystřídal „Masterchef“ Marek Fichtner se svojí polévkou z pečeného květáku a kroketami z kančího masa s bramborovými plackami. Radek David se pochlubil svou fazolovou polévkou ochucenou uzenou paprikou a krkovicí se špenátem podávané s houbovými knedlíky. Populární cukrář Lukáš Skála na konci týdne vykouzlil mákem plněné knedlíky s višňovou omáčkou. Pětici ikon české kulinářské scény doplnil hlavní šéfkuchař Aramarku, manažer Národního týmu kuchařů Tomáš Konopka, jenž připravil zeleninový krém s medvědím česnekem a hovězí líčka s kedlubnou na smetaně. 

Šéfkuchaři jídlo nejen uvařili, ale také ho zaměstnancům společnosti ŠKODA AUTO osobně vydali. Speciality vyhlášených šéfkuchařů byly k dispozici ve všech restauracích ŠKODA AUTO v dostatečném množství pro všechny strávníky.

Nová centrální kuchyně společnosti ŠKODA AUTO byla otevřena letos na jaře a je současně největší a nejmodernější kuchyní závodního stravování nejen v České republice, ale i v rámci Střední Evropy. Její denní výrobní kapacita je až 35 tisíc pokrmů a svým gastrotechnologickým vybavením, efektivitou a vysokými standardy hygienické bezpečnosti patří k absolutní špičce.

 

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
87 x [11%]
Věrnost
73 x [10%]
Velkorysost
75 x [10%]
Laskavost
71 x [9%]
Spolehlivost
75 x [10%]
Zásadovost
74 x [10%]
Poctivost
75 x [10%]
Dostatek pozornosti
89 x [12%]
Sebedůvěra
72 x [9%]
Smysl pro humor
70 x [9%]

Celkem hlasovalo : 761

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru