Zastavte stárnutí a nastartujte dlouhověkost jednou provždy s klinikou A2C ANTI-AGING!

Je čas podpořit svou imunitu, zlepšit svůj vzhled, ale není lepší se zaměřit na zdraví jako celek? První česká certifikovaná anti-aging klinika a jediná v české republice A2C ANTI-AGING CLINIC se již 17 let úspěšně podílí na léčbě řady nemocí, ale i preventivní terapie ve zdravotnictví. Využívá k tomu nejnovějších vědeckých poznatků, moderních technologií, a především profesionálního a přátelského přístupu, díky němuž se pacienti na kliniku s radostí vrací. Kromě kompletního genetického vyšetření, jež vám pomůže předcházet nejrůznějším onemocněním a vyvarovat se případné nesprávné léčby, naleznete v nabídce také ALCAT test na odhalení potravinových intolerancí, onkologickou prevenci s využitím moderního přístroje QuikRead nebo infuzi na podporu imunity, jež vám umožní s pomocí vitamínu C a dalších prospěšných vitamínů, minerálů a antioxidantů připravit organismus na boj s cizorodými látkami. Z hlediska estetické medicíny nabízí klinika laserovou rejuvenaci a depilaci, lifting aplikačním perem Anteis či Hollywoodské koktejly mládí – speciální směs antioxidačních látek působících proti stárnutí, která je každému klientovi připravována přesně na míru. Vše, co pro své zdraví, krásu a pohodlí ve svém životě potřebujete, naleznete na jednom místě.    

Naše filozofie postarat se o Vaše zdraví, Váš dlouhý aktivní život a Vaši naprostou osobní spokojenost ve všech etapách života.

  • Vážíme si Vašeho času! U nás se nečekáte
  • Individuální přístup
  • Vstřícný a empatický personál
  • Unikátní zdravotní péče v příjemném prostředí soukromého zdravotnického zařízení

Více informací na www.a2c.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru