Sportmax dal kolekci jaro-léto 2022 harmonii v kontrastu…

Sportmax představil kolekci pro jaro-léto 2022, která je inspirována slavnou skladbou 4'33'' známou také jako Čtyři a půl minuty ticha od amerického avantgardního skladatele, kterým není nikdo jiný než John Cage, performer, který dokázal zahrál ticho. Choreograf  moderního tance a tanečník Merce Cunningham, prozkoumal toto zajímavé téma a stejným způsobem zkoumal i Sportmax. Dospěl k možnosti usmíření konfliktu a narušení baroka s minimalismem zrozeným ve jménu funkčnosti.

Dokonale byl přenesena čistota, která kontrastuje s odlišnostmi. Modelky kráčely po mole, které bylo obklopené naprostou bílou za doprovodu slavné skladby 4’33’’. Tento střet mezi řádem a chaosem, světlem a temnem či tichem a zvukem byl vnesen do celé show, která se tak stala zobrazením zcela dokonalých kontrastů, které vyústily v ultra čisté linie. Intenzivní pocit ticha a nekonečného prostoru vše umocňoval.

Korzety připomínající barokní modely byly jen fragmenty. Výběr materiálů hledal harmonii v kontrastu materiálů, svoji roli však hrála i textura kůže. Bundy jsou definovány novými vykrojeními a kombinovány s legínami. Všechny barvy jsou jemné od bílé a jasných odstínů oranžové, fuchsiové, žluté až po modrou a lila. Mezi doplňky dominují sandály na platformě, velmi lehké designové brýle či batohy velikosti XXL.

PEOPLE - kredit © Stefano Trovati/SGP

BACKSTAGE IMAGES kredit © Josephine Löchen

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru