Koupání bez pláče

Na internetu najdete tisíce rad, jak udělat koupání pro děti milejší a bez pláče. My pro vás máme jednu k nezaplacení – používejte kosmetiku určenou pro děti a vyvíjenou tak, aby už nikdy neukáply ani slzičku.

Paul Mitchell® Kids produkty jemně čistí a rozčesávají vlasy. S uklidňujícími složkami, jakými jsou heřmánek či extrakt z třapatky jsou Baby Don't Cry® Shampoo a Taming Spray ideální pro děti každého věku.

Obzvláště Taming Spray potěší všechny maminky malých ďáblíků, kteří vodu na hlavě opravdu nesnesou – je totiž bezoplachový. Jednodušeji už to nejde.

Miláčku, neplakej > Baby Don't Cry® Shampoo

Čas strávený ve vaně je plný zábavy! Tento dětský šampon je skvělý pro děti všech věkových kategorií, jemně čistící vlasy, aniž by je trhal. Má neutrální pH, díky kterému neukápne ani slzička. Jedinečná směs extraktů z heřmánku a třapatky a dalších složek pomáhají vlásky hydratovat a předcházet ztrátě vlhkosti, zklidňují a uklidňují.

Baby Don't Cry® Shampoo, 300 ml, 489 Kč / 17,78 €

Rozčesávání bez tahání > Taming Spray

S tímto sprejem snadno rozčešete vlhké či suché vlasy. A to bez jediného zatahání. Jemně totiž odstraňuje zacuchání, redukuje statickou elektřinu ve vlasech a tím poletující vlásky. Pokud vás trápí smutné vlasy po ránu, je Taming Spray tím, který je osvěží a oživí.

Taming Spray, 250 ml, 509 Kč / 18,51 €

Produkty v prodeji v kadeřnických salonech www.paulmitchell.cz/salony

nebo na oficiální e-shopu Paul Mitchell® eshop.paulmitchell.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru