Columbia Sportswear přináší nejen funkční stylovou městskou podzimní kolekci

Pro letošní podzim připravila světoznámá značka sportovního oblečení Columbia Sportswear novou kolekci univerzálního stylového funkčního oblečení a bot pro všechny aktivní milovníky pohybu ať už v městské džungli nebo jejich zelených oázách. Kolekce dokonale kloubí současné módní streetové trendy s funkčními prvky a tak své majitele udrží v teple, suchu a pohodě. Kdekoliv a kdykoliv.  

Kolekce Columbia Urban Outdoor čerpala inspiraci v atletickém oblečení, které přetransformovala pro městský lifestyle a outdoor. Je určena všem mužům a ženám, kteří mají rádi pohodlné a univerzální oblečení, ale zároveň jsou nekompromisní v otázkách stylu a moderní estetiky. Přináší kompletní a skvěle od hlavy k patě sladěné outfity pro pohyb v různých městských prostředích. Nechybí výrazné barevné potisky, výrazná loga, ani inovativní technologie Columbia jako termoreflektivní Omni-Heat Infinity. Kolekce nabízí široký výběr mikin s kapucí i bez, kalhoty, městské fleecovky, zateplené vesty i bundy – od anoraků po klasické střihy s různou úrovní zateplení. Vše lze nakombinovat do vrstvených outfitů v tlumených podzimních i výrazných barvách. V kolekci nechybí ani trendy doplňky v podobě ledvinek, batohů a tašek, čepic i kšiltovek.

Columbia připravila také atraktivní kolekci městských sneakersek, která propojuje současné trendy aktivního městského života s technologiemi pro maximální styl a pohodlí. Klíčovými modely jsou Columbia Flow Asphalt a Columbia Wildone Heritage. Oba modely bot se vyznačují atraktivním progresivním designem fashion tenisky a zároveň jsou lehkou technickou botou, kterou oceníte ve městě i v přírodě. Jsou vybaveny technologiemi s odpružením v mezipodešvi a výraznou odolnou gumovou podešví, která dokonale přilne k mokrému či suchému povrchu betonové džungle města i měnícím se povrchům v přírodě.

Milovníci tenisek ocení také speciální limitovanou kolekci Adventure Tokyo, která se inspirovala osobitou dynamikou tokijské čtvrti Harajuku a přináší čtyři výrazné barevné modely Columbia Wildone Heritage, Flowborough a dvě barevné varianty Flow Asphalt.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia v pražském OC Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce, řetězci Sportisimo, Hervis, v Urban Store, ale také v řadě e-shopů jako například www.vitejvenku.cz, www.sportisimo.cz/columbia, www.mall.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru