Domů Knihy

Rudolf Havlík: Horkou jehlou

Báječné dobrodružství v šíleném světě. Druhý dobrodružný román známého českého režiséra nabízí asijskou exotiku, humor, ale také zamyšlení.

Dávám věci do pořádku. To je moje práce. Hasím průšvihy pro textilní korporace na druhé straně světa. V Indii, Číně nebo Bangladéši. Viděl jsem bouřky nad Himálajem a svítání na ostrově, co není na mapě. Potkávám lidi, které nikdo nezná, a vídám věci, které bychom měli znát, ale nechceme. Někdy mi jde o krk a jindy mi do klína spadnou všechny krásy světa. Řekl bych vám, abyste se připoutali, ale tahle jízda je bez pásů. Tak se mě držte.

Rudolf Havlík je filmový režisér, scenárista a spisovatel. Býval taky barman, manažer, trenér, vězeň, řidič, grafik i nezaměstnaný. Měl úspěšný blog, vydal šest knih, natočil pět filmů a jeden přírodopisný seriál. Procestoval skoro celý svět, viděl věci, nad kterými zůstává rozum stát, a zažil okamžiky, nad kterými se ustrne srdce.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
58 x [11%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
50 x [10%]
Laskavost
47 x [9%]
Spolehlivost
50 x [10%]
Zásadovost
51 x [10%]
Poctivost
50 x [10%]
Dostatek pozornosti
57 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 509

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru