Lukáš Veitl moc dobře ví, jak je důležité nerezignovat, když se dostane do složité situace

Lukáš Veitl v loňském roce rozhodně zaujal porotce i prezidenta soutěže  Muž roku a stal se držitelem Prezidentské ceny Davida Novotného Muž roku 2020. Díky celosvětovým omezením, která se dotkla nás všech, může až nyní pokračovat na své cestě za úspěchem. Už jen za několik dnů odlétá do města Santo Domingo v Dominikánské republice, aby reprezentoval Českou republiku.

„Mým celoživotním snem bylo vždy reprezentovat Českou republiku. V počátcích to bylo především ve sportu, lépe řečeno v naturální kulturistice, kde jsem se po absolutním vítězství na Slovensku nominoval na Mistroství Evropy, chtěl hrdě reprezentovat naší zemi. Avšak do cesty mi 9.1. 2019 vstoupila vážná dopravní autonehoda, která mě odkázala na dlouhý půl rok na lůžko a tím pádem přerušila veškerou moji přípravu na tento šampionát, zavzpomínal na složité období Lukáš Veitl, naštěstí však nerezignoval na aktivní život a našel cestu, jak být stále aktivní, avšak se značně omezenými limity.

„Rozhodl jsem se motivovat lidi s podobným osudem a utvrzovat je, že ani tato tíživá situace nemusí nutně znamenat uzavření se do sebe,“ svěřil se sympaťák Lukáš, který svoji cestu sdílel na svém instagramovém profilu @lukasveitl https://www.instagram.com/lukasveitl/. Každý den

přibývalo více a více lidí se stejnou chutí se prosadit. „Po roce a půl trénování, rehabilitací jsem se pomalu dostával na původní fyzickou kondici, kterou jsem následně na popud mých fanoušků na IG šel uplatnit v Muži roku,“ popsal svůj výboj finalista loňského ročníku mužské krásy.

A jaké má další plány tento krasavec? Tak na to nám naprosto bez váhání odpověděl: „Mezi mé největší plány do budoucna nepochybně patří úspěch na mezinárodní soutěži v Americe, která zaručuje ještě větší otevření dveří do světa modelingu,“ říká tento usměvavý vysokoškolák finančních a správních agend.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru