Kvalita je důvodem, proč je LE & CO stálicí na českých pultech

Nákup kvalitních potravin začíná být samozřejmostí. Věděli jste, že z masných výrobků šunka patří mezi nejžádanější součást svačin pro děti i dospělé? A proč celá řada z nich neomylně sahá po balíčcích výrobce LE & CO?  Odpověď je jednoduchá. Je to díky širokému sortimentu, vysoké kvalitě, odpovědném přístupu a návratu k přirozeným hodnotám. Šunka výběrová, standardní, nejvyšší jakosti, krůtí, kuřecí, vepřová, pro děti, ale i anglická slanina, moravské uzené maso a takto bychom mohli vyjmenovávat jednotlivé masné výrobky ještě několik minut. Až se chce říct, že ten, kdo jednou okusil, ten se již se neodkloní, protože si prostě vybere každý i ten nenáročnější strávník.

A víte, co je skvělé ještě vědět? Třeba to, že společnost LE & CO je držitelem certifikátů, které zaručují velmi vysokou kvalitu výroby a systém hygieny a bezpečnosti potravin dle mezinárodních potravinářských standardů. Sami však tvrdí, že obstát v tvrdé konkurenci výrobců šunky a  masných specialit, což by bez zdokonalování pracovních postupů a profesního růstu rozhodně nešlo. To, co rozhodně těší každého spotřebitele je trend zvyšování obsahu masa ve výrobcích.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru