FMX Gladiator Games se chystají na jubilejní 20. ročník

Nejstarší freestyle motocrossová show v Evropě, FMX Gladiator Games se chystá na svůj 20. ročník! Ten se uskuteční 27. listopadu 2021, na tradičním místě, v pražské O2 areně. Fanoušci se mohou těšit na velkolepé oslavy 20. výročí akce, během které nebudou ochuzeni o české ani zahraniční hvězdy FMX scény, dechberoucí skoky a triky při kterých tuhne krev v žilách a pochopitelně ani o elektrizující atmosféru celé show. V rámci jubilejního ročníku organizátoři nabídnou rovněž pohled do historie FMX, jezdci představí vývoj jednotlivých skoků a triků v čase a řada přijde i na tradiční gladiatorské souboje a nejedno překvapení.

„Jsem rád, že můžu všechny příznivce FMX, adrenalinu, zábavy a motocyklů pozvat na 20. ročník FMX Gladiator Games. Pevně věříme, že jej uskutečníme v podobě, v jaké se sluší a patří právě na jubilejní ročník. Chceme se bavit, užít si zábavu v FMX stylu, přivítat ty nejlepší současné jezdce i ty, kteří stáli u zrodu FMX, připomenout historii, bilancovat a dívat se i do budoucna. Po roční pauze opět chceme, aby se O2 arena pomyslně otřásla v základech a 20. ročník FMX Gladiator Games je pro to dle mého tou nejlepší příležitostí. Neváhejte a dorazte si akci užít, bude to stát za to!, říká Marek Rejman, organizátor FMX Gladiator Games.

Chybět pochopitelně nebudou jezdci jako jsou Libor Podmol, Filip Podmol, Petr Pilát, Matěj Česák, František Máca nebo zahraniční David Rinaldo, Luc Ackermann, Adam Jones, Bruce Izzo, Jason Cesco a další.

V nové podobě se tentokrát představí gladiátorské souboje a fanoušci budou mít rovněž možnost vychutnat si jednotlivé skoky a triky tak, jak se skákaly před 20 lety a vedle toho vidět přímé srovnání a vývoj, kam za 20 let došly a kam se jejich hranice do nynějška posunuly. Ani tentokrát nebudou návštěvníci ochuzeni o možnost setkání s jezdci v zákulisí, ještě před začátkem akce začínající už ve 14:30. A chybět nebude ani velké překvapení, které pořadatelé v nejbližších dnech odtajní.

FMX Gladiator Games

Nejstarší freestyle motokrosová akce v Evropě, konající se každoročně během podzimu v Praze. Divákům nabízí ty nejlepší FMX triky hvězd světové freestyle motokrosové scény, adrenalinovou zábavu, elektrizující atmosféru i podívanou pro celou rodinu, včetně setkání s hvězdami FMX scény. Pro více informací navštivte webové stránky FMX Gladiator Games na
http://www.fmxgladiatorgames.com.   

Jubilejní 20. ročník FMX Gladiator Games proběhne 27. listopadu 2021. Vedle dechberoucích výkonů jezdců bude jeho tématem i připomínka historie, jednotlivých milníků za uplynulých 20 let, nejvýraznějších osobností FMX Gladiator Games i nejlepších momentů show. Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích

Vstupenky k dispozici v předprodejní síti Ticketporal.cz od 990 Kč: Ticketportal.cz a Ticketmaster.cz. Zakoupené vstupenky z loňského roku zůstávají v platnosti.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru