Kvalita, hygiena a bezpečnost potravin je v LE & CO samozřejmostí

Tradice konzervování masa je známá již od časů slávy starého Říma, ale od této doby nás dělí více než dva tisíce let a na technologickém postupu výroby šunky je to více než patrné. V našich zemích jsme k výrobě šunky dospěli někdy v 18. století, kdy se vyráběla z vepřové kýty. Maso se nejdříve nasolilo, pak se zalito lákem podle tradiční či speciální receptury, nechalo se odležet, ovařilo se a jakousi fanfárou úspěchu bylo zauzení.

Jasný předěl ve výrobě šunky v českých zemích přinesl pražský řezník a uzenář František Zvěřina, který pro přípravu šunky z kýty zvolil nový postup, který se během krátké doby rozšířil po celé Evropě. Dnes jsme zase o kus dál a technologický postup výroby všech druhů šunky je nejen přísně střežen, ale je na něj i striktně dohlíženo interně i dozorovými orgány. Víte, jak je to třeba ve společnosti LE & CO, kde stále vylepšují masné receptury a zvyšují obsah masa ve svých výrobcích?

„Za každým naším výrobkem, který se dostane na váš stůl, stojí dlouholeté zkušenosti, nekompromisní profesionální přístup, maximální péče o bezpečný a hygienicky nezávadný postup při výrobě, ale také zavazující rodinné tradice,“ potvrdil Ing. Aleš Lenc, který si povzdechl, že návrat k přirozeným hodnotám v dnešní uspěchané době se téměř vytrácí. A my můžeme než jen potvrdit, že společnost LE & CO je držitelem certifikátů, které zaručují velmi vysokou kvalitu výroby a systém hygieny a bezpečnosti potravin dle mezinárodních potravinářských standardů.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
366 x [13%]
Aperol spritz
257 x [9%]
Cuba Libre
269 x [9%]
Piňa Colada
257 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
276 x [10%]
Mai-Tai
282 x [10%]
Whiskey sour
254 x [9%]
Pisco sour
265 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2845

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru