EGOÉ dokáže za čtvrt hodiny udělat z dodávky camper

Postel na střeše, vařič či sprcha…, to vše je dnes pro kempování už naprostou samozřejmostí, ale udělat z obyčejné dodávky kempinkové auto za 15 minut je už malý zázrak. Nevěříte? Pak navštivte expozici firmy EGOÉ Nest v hale V. Kromě praktičnosti modulů pro nejrůznější typy vozů vás osloví také jejich design. Není divu, že značka EGOÉ získala v soutěži RED DOT ocenění Best of the Best za vynikající design svých výrobků.

Jeden vůz pro všechny vaše koníčky

„Kempingové vestavby vyrábíme v několika modifikacích, respektive modelech tak, aby byly kompatibilní s různými velikostmi vozů. Od malých dodávek, přes kombíky až po velké dodávky typu VW Multivan, Mercedes V Class, Ford Tourneo Custom apod. Díky naším modelům jsme schopni obsadit prakticky veškeré dodávky, které na trhu jsou. Umožňujeme tak zákazníkům vytvořit z běžně dostupného auta, které používají pro rodinu nebo na práci, během 15 minut plnohodnotného campera,“ říká sales manager firmy Martin Pavelec. Výhodou tak je bezesporu větší využití auta pro různé typy koníčků a zároveň snazší cestování – čím menší vůz, tím rychleji se bez větších omezení někam dostanete.

Jakou výbavu firma může dodat?

„Hlavní částí vestavby je korpus, ve kterém je umístěný šuplík na pojezdech. Díky němu vysuneme z vestavby jádro, kterým je modul vařič, modul voda a prostor pro lednici. U větších dodávek jsou ještě v horní části odkládací zásuvky. Vestavba je v transportní poloze složená jako leporelo,“ vysvětluje základ Martin Pavelec. U vozu Peugeot Rifter, kde jsme si vestavbu prohlíželi, zabrala po složení pouhých 110 x 50 cm, takže v dodávce zbylo dost místa na zavazadla i na přepravu 5 osob. Aby si všichni cestující pohodlně užili kempování a především spaní, nabízí EGOÉ k vestavbám ještě střešní stany s konstrukcí.

Co zajímavého jsme se ještě dozvěděli?

Moderní stylový design všech výrobků je nejen estetický, ale také plně funkční. Použité textilie z matrací a úložných prostorů jsou prodyšné, což oceníte zejména při dlouhých cestách. Modul vařič je vyjímatelný, večeři či oběd si tak můžete udělat mimo svůj spací vůz. Na modul voda lze díky čerpadlu a přípojné hadici připojit kromě kanystrů i externí zdroje vody. Můžete se také pohodlně osprchovat. Historie značky EGOÉ je delší, dnes ji však nejlépe vystihuje význam „osobní“. Ano, obytný vůz je totiž vaším osobním a nezaměnitelným prostorem, stejně jako váš domov.

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
356 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
247 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
269 x [10%]
Mai-Tai
232 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
255 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2714

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru