Rodinná firma Tent4rent nabízí jen to, co sama vyzkouší!

Byl kdysi jeden mladý manželský pár, který se vyznačoval láskou k cestování, ale jak se rodina rozrůstala, měnily se požadavky na nocování. Dnes mají manželé 3 děti, několik typů stanů, které rozvinete na střeše aut, půjčovnu, a hlavně skvělý přístup a filozofii půjčování moderních plátěných příbytků.

Tent4rent.cz je firma, která vznikla vlastně zcela spontánně, kdy na základě vlastní zkušenosti začali doporučovat, pronajímat i prodávat stany. „Chtěli jsme lidem přibližovat kempování jako takové, ale v trochu jiném stylu, a to kempování na střeše automobilu. Sami jsme si koupili tento stan a zjistili, že je to úplně něco jiného,“ říká Jan Vážný, který stál u zrodu firmy.

Kempování na střeše je specifické tím, že svůj stan máte vždy na autě s sebou, velice jednoduše se dá otevřít a jít spát. Odpadají především problémy se stavěním. Stany postavíte snadno po pouhém uvolnění pojistky. Ve stanech je místo, abyste přímo v nich mohli vozit vlastní peřiny a polštáře. „Spacák je pro horolezce,“ směje se náš průvodce expozicí. Velice jednoduchou konstrukci snadno připevníte na jakoukoli střechu vozu. Musíte však znát nosnost střechy a zajímat se musíte o její statické a dynamické zatížení, které nám určuje, co můžeme mít na střeše.

Jan Vážný již několik let ve spolupráci s výrobci vyvíjí modelové řady střešních stanů. Sám je testuje se svojí početnou rodinou a nadšení neskrýval ani po posledním šestnáctidenním pobytu v moderním střešním stanu Sirius, který bude na trhu dostupný již v roce 2022.

 

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
353 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
259 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
349 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2693

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru