StriVectin přichází s revolučními omlazujícími pěstícími kosmetickými novinkami nové generace

Známá kosmetická značka StriVectin přichází s revolučními novinkami, které jsou plné vitamínů a navracejí pleti mladistvý vzhled. Můžete si udělat radost (či svým blízkým) omlazujícím nočním krémem StriVectin Advanced Retinol s novou generací retinolu a unikátním anti-age olejem s vitamínem B3 a prebiotiky StriVectin Super-B Barrier Strengthening Oil. Oba jsou určeny pro zralejší pleť, viditelně redukují  vrásky a posilují kožní bariéru. Používat je lze samostatně, ale spolu tvoří mocný anti-age tandem. Nyní je můžete zakoupit na www.aurio.cz

StriVectin Advanced Retinol je noční omlazující retinolový krém s průlomovou technologií. Obsahuje dvě formy retinolu, které během noci účinně redukují vrásky a navrací pleti mladistvou pružnost. Zlepšuje texturu pleti a vyhlazuje póry. Díky nedráždivému pečujícímu složení je krém perfektní i pro suchou pleť a pro všechny, kdo s retinolem teprve začínají.

Populární anti-age ingredience retinol podporuje buněčnou obnovu a zabraňuje rozpadu kolagenu. Obnovuje tak povrch pleti a vylepšuje její strukturu. Viditelně vyhlazuje vrásky, linky a eliminuje veškeré projevy stárnutí. Omlazující účinky krému posiluje retinal – jedna z nejsilnějších forem retinolu, kterou je možné aplikovat bez lékařského předpisu. Díky technologii postupného uvolňování je pleť rovnoměrně a průběžně zásobována oběma účinnými látkami. Obsažený vitamin B3 v podobě patentované technologie StriVectin NIA-114 rovněž napomáhá vyhlazovat vrásky, hydratovat pokožku a chránit ji před vnějšími vlivy. Posiluje kožní bariéru a umocňuje účinnost dalších látek v receptuře.

Omlazující noční krém StriVectin Advanced Retinol zakoupíte za 1 690 Kč na www.aurio.cz.

StriVectin Super-B Barrier Strengthening Oil je vyživující anti-age olej s prebiotiky a vitaminem B3 s unikátním dvojím účinkem – obsahuje jedinečný prebiotický komplex, který obnovuje přirozený mikrobiom pokožky a současně mírní viditelné známky stárnutí. Dodává pleti jas, navrací rovnováhu a zlepšuje stav suché, matné a podrážděné pokožky.

StriVectin Super-B Barrier Strengthening Oil je první olej svého druhu s obsahem unikátního prebiotického komplexu, jehož luxusní lehké složení vyživuje intenzivně pleť hydratuje, zklidňuje podráždění, mírní zarudnutí a viditelně sjednocuje její tón. Je nemastný, okamžitě se vstřebává a neucpává póry.  Vyživující olej má dvojí účinek – navrací pleti rovnováhu a současně mírní známky stárnutí. Ošetřující složení obsahuje silný prebiotický komplex, který podporuje a vyživuje přirozený mikrobiom (kožní bakterie). Komplex kombinuje mastné kyseliny extrahované z bakterií francouzských termálních pramenů spolu s jojobovým a ovesným olejem. Receptura obsahuje také omlazující extrakt ze zeleného planktonu, vyživující šípkový olej a olej z mokřadky, který v pleti uzamyká vlhkost. Patentovaná forma vitaminu B3 (NIA-114) pomáhá vyhlazovat vrásky, hydratovat pokožku a chránit ji před vnějšími vlivy. Posiluje kožní bariéru a umocňuje účinnost dalších látek v receptuře.

„Mikrobiom pokožky je stejně tak jedinečný jako otisk prstu. Klíčem ke zdravé, vyživené a zářivé pletI je právě rovnováha mikrobiomu a silná kožní bariéra,” vysvětluje Francine Krenicki zodpovědná za vývoj produktů StriVectin.

StriVectin Super-B Barrier Strengthening Oil je vhodný pro použití ráno i večer před nanesením omlazujícího nočního krému StriVectin Advanced Retinol. K zakoupení je za 1 690 Kč v e-shopu www.aurio.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru