Připijte si v den vzniku naší samostatnosti medovým nápojem BOŽKOV REPUBLICA honey

Značka Božkov uvádí na trh v rámci oslav Dne vzniku samostatnosti československého státu medovou novinku – Božkov Republica Honey kombinující kvalitní třtinové rumy s  poctivým včelím medem. Po Božkov Republica Espresso se tak jedná o další rumový likér, které se v současnosti těší velké oblibě mezi konzumenty.

Med nabývá na popularitě a medové příchutě jsou všeobecně jedny z nejoblíbenějších, zároveň se na základě spotřebitelských reakcí skvěle hodí do rumové kategorie. Božkov Republica proto obohacuje portfolio rumových likérů právě o medovou variantu. Božkov Republica Honey skvěle snoubí nasládlou chuť rumu a lahodného včelího medu s jemným dozvukem mléčných karamelek. Vychutnejte si ji se svými přáteli i blízkými a oslavte Den vzniku samostatnosti tak, jak se sluší a patří – s prvorepublikovým rumovým likérem, který v sobě snoubí vše, co je nám, Čechům, vlastní.

Osmadvacátého října roku 1918 se Československo po rozpadu Rakousko-uherské monarchie stalo nezávislým státem. Následovalo období „první republiky“, které je pro nás i nadále nositelem těch opravdových hodnot – poctivosti, hrdosti, řemeslnosti, umu a elegance. A právě tím se inspirovalo celé portfolio Božkov Republica, které nyní slavnostně uvádí na trh medový rumový likér Božkov Republica Honey – dokonalé spojení odkazu první republiky a moderních lihovin s obsahem medu. 

Michal Jakl, Group Brand Manager, dodává: „Po úspěchu, který mezi konzumenty zaznamenal Božkov Republica Espresso, jsme se rozhodli potěšit naše spotřebitele dalším, ryze českým, rumovým likérem. Věříme, že Božkov Republica Honey s obsahem včelího medu bude chutnat nejen milovníkům medových destilátů, ale i těm, kteří do světa rumů teprve pronikají. Tak na první republiku.“

TIP NA MÍCHANÝ NÁPOJ

Republica Honey&Lemon

Potřebujete znát jen správné dávkování.

  • 4cl Božkov Republica Honey
  • 15 cl citronová limonáda (bitter lemon)
  • Led

Sklenice: whisky glass

Ozdoba: citron limeta

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
365 x [13%]
Aperol spritz
256 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
256 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
253 x [9%]
Pisco sour
264 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2836

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru