Užijte si podzimní volné dny plné nezapomenutelných zážitků

Prodlužte si léto a zavítejte během podzimních prázdnin do nejzábavnějšího aquaparku u nás. Aquapalace Praha nabídne dny plné vodních radovánek, adrenalinových zážitků a bohatého animačního programu pro děti. Akce Kouzelné podzimní prázdniny se koná od 27. do 30. října 2021. V neděli 31. října se pak můžete těšit na pravý, strašidelný Halloween!

Nevíte, kam s dětmi vyrazit během podzimních prázdnin? Zavítejte do Aquapalace Praha, kde o teplo, mořské vlny, tobogány a skvělou zábavu není nikdy nouze. Kouzelné prázdniny nabídnou dny plné animačních programů, her a soutěží, které děti promění v pravé korzáry brouzdající karibské moře na pirátské lodi v Paláci pokladů. Každý den je pro návštěvníky připravena také dechberoucí večerní projekce Laser show.

Atmosféru teplých, prosluněných dnů nabídne pravidelné mořské vlnobití nebo Korálový dům s podvodní relaxační hudbou. Jako na pláži se pak budete cítit v POOL BARU, kde servírují výtečné drinky přímo do bazénu. Adrenalinový zážitek si pak můžete dopřát na nejdelší Divoké řece v České republice, která měří rekordních čtvrt kilometru.

Kromě dalších více než 21 skluzavek nebo tobogánu, včetně trychtýře i tandemové skluzavky, kde se s parťákem utkáte o nejrychlejší sjezd, na vás čeká i unikátní propojení tobogánu MAGIC TUBE s virtuální realitou, díky kterému se doslova svezete po mléčné dráze anebo simulátor létání v podvodní VR AVATAR ZONE, který nabídne průlet nad horskými hřebeny.

Testy pro návštěvníky zdarma

Aquapalace Praha všem návštěvníkům, kteří nemají platné očkování, průkaz o prodělání nemoci nebo platný PCR či antigenní test, nabízí antigenní testy ke vstupu do aquaparku zdarma. Díky tomu si tak bez starostí a stresu užijete i následující dny! 

Akce v Aquapalace Praha:

27. - 30. 10.: Kouzelné podzimní prázdniny

31. 10.: Halloween v Aquapalace Praha

Podmínky vstupu a další informace o chystaný akcích nabídnou stránky www.aquapalace.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru