Tipy na vánoční dárky: dárkové sady od Bloom & Blossom

Že Vánoce jsou svátky lásky a pohody se může zdát jako klišé, stále je v něm ale spousta pravdy. Přírodní kosmetika Bloom & Blossom je často spojována hlavně s dětskou kosmetikou, hýčkat a opečovávat ale umí i přípravky určené pro všechny ženy, maminky nevyjímaje. Dopřejte sobě, svým dcerám i mámám, kamarádkám i kolegyním, jen to nejlepší a nechte je, aby se rozmazlovaly, zrelaxovaly, odpočinuly si. Tak, jak si každá z nás každý den zaslouží. Díky těmto produktům zaměřeným na péči o tělo a wellness se každá žena bude cítit skvěle. Naše tělo pro nás pracuje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce – a za to už si nějaké to hýčkání zaslouží.

Bloom and Blossom Dárková sada COMFORT & JOY

Comfort and Joy, to znamená pohodlí a zábava. Nejluxusnější výrobky jsme proto spojili do jedné dárkové sady, díky které i malou domácí koupelnu a ložnici proměníte v prvotřídní lázně.

Relaxujte, odpočívejte a nechte se omámit přírodními vůněmi kadidlo, ylang ylang a cedrového dřeva.

  • AND BREATHE Relaxační sprchový olej 100 ml

Luxusní sprchový olej uzamkne vlhkost, zatímco si budete užívat okamžitý lázeňský zážitek. Díky skvělé antioxidační citronové trávě detoxikuje pokožku. Přiložte ruce vonící sprchovým olejem k obličeji, třikrát se zhluboka nadechněte a hluboce se zrelaxujte.

  • Pěstící olej YOU GLOW GIRL 150 ml

Hedvábně jemný, a přitom vysoce výkonný tělový olej je skvělý na tonizaci, hydrataci, zpevnění i rozjasnění pokožky. Argonový olej plný antioxidantů vyrovná tón pokožky a zvýší její pružnost.

  • WONDER WORKER Multifunkční balzám 50 ml

Multifunkční hydratační balzám s bambuckým máslem je plná vitaminů A a E perfektně hydratuje a vyživuje. Ochrání pleť proti mrazu a větru, vyživí vaše ruce, nohy i rty a zahojí i citlivé dětské zadečky.

  • ALL NIGHT LONG Zklidňující sprej na spaní 40 ml

Tohle je polštářová mlha vašich snů! Přenese vás na místo klidu, pohody a míru. S kadidlem, naším holistickým léčivým vonným hrdinou, pomáhá zklidnit vaši mysl a snížit hladinu stresu.

  • Rukavice do sprchy

Vše zabaleno v krásné cestovní tašce vyrobené ze 100% recyklovaného plastu, na každou taštičku byly využity 2 celé plastové lahve.

Cena 1 550 Kč

Bloom and Blossom Dárková sada LIGHTS OUT

Zhasněte světla a dejte odpočinout očím i tělu! Aby naše tělo mohlo pracovat na 100 %, musí být také 100% odpočinuté, pro což je základ dobrý a kvalitní spánek. V téhle dárkové sadě s příznačným názvem Lights out najdete vše, co je pro navození spánkové pohody potřeba. Jak na to? Začněte luxusní saténovou maskou na oči, která odstíní nežádoucí světlo a zanechá ve vás pocit svěžesti.

  • ALL NIGHT LONG Zklidňující sprej na polštář 75 ml

Tohle je polštářová mlha vašich snů! Přenese vás na místo klidu, pohody a míru. S kadidlem, naším holistickým léčivým vonným hrdinou, pomáhá zklidnit vaši mysl a snížit hladinu stresu.

  • WONDER WORKER Multifunkční balzám 50 ml

Intenzivní a usilovně pracující hydratační balzám pro obnovu a ochranu pokožky pomůže vašemu tělu během spánku načerpat síly. Pro intenzivní hydrataci a hedvábně jemnou pokožku kombinujte s párem čistých ponožek pro noční intenzivní kůru na nohy. Nebo si ho jednoduše vmasírujte před spaním do spánků, nasaďte si masku na oči, zhluboka se nadechněte a nechte levandulovou směs zklidnit zaneprázdněnou mysl.

  • Oční maska v saténovém pouzdře

To vše zabalené v krásném cestovním sáčku vyrobeném ze 100% recyklovaného plastu. Každý sáček je vyroben ze 2 celých recyklovaných plastových lahví.

Cena 775 Kč

Bloom and Blossom Dárková sada BETTER TOGETHER

Ve dvou se to lépe táhne – to je „better together“. Nehledejte nic než toto výkonné duo pro vaši každodenní dávku hydratace a zvlhčení. Získejte ten pocit, kdy si mlaskáte rty a tleskáte rukama. K použití pro každého, každý den.

  • HANDS UP Krém na ruce proti stárnutí rukou 50 ml

Rychle se vstřebávající a mimořádně výživný krém pro hebké ruce bez ohledu na věk. O vaše ruce se postará niacinamid plný vitaminu B3, který pomáhá snižovat poškození pokožky, a extrakt z kořene lékořice plného antioxidantů, který pokožku rozjasňuje a vyrovnává její tón a navíc léčí záněty.

  • LIP SERVICE Vyživující balzám na rty 15 ml

100% přírodní balzám je vyroben pouze ze 4 ingrediencí. Zkombinovali jsme lanolin, kokosový olej, olej z mučenky a glycerin s jediným cílem: hydratovat. Dopřejte si dlouhotrvající výživu pro ty nejjemnější rty každý den.

To vše najdete zabalené v krásné cestovní taštičce vyrobené ze 100% recyklovaného plastu. Každá taštička je vyrobena ze 2 celých recyklovaných plastových lahví.

Cena 690 Kč

Bloom and Blossom Dárková sada SNOOZEFEST

Chcete znát tajemství, jak ze sebe každý den dostat to nejlepší? Základem je ten nejlepší spánek. Víme, že ne vždy si můžete najít čas na to, abyste si každý večer udělali kompletní proceduru před spaním. S tímto duem pro navození relaxace vám stačí pár minut pro trvale lepší spánek.

  • PYJAMARAMA Suchý tělový olej 100 ml

Uvolňující hydratace těla, u které konečně nemusíte čekat, až krém zaschne. Naše nádherná směs esenciálních olejů a přírodních vůní je tajemstvím toho, proč se tato krása vpije přímo do vaší pokožky a zklidní vaši mysl po hektickém dni.

Jednoduše nastříkejte rychle se vstřebávající olej na paže a hrudník a jemně vmasírujte. Když máte více času, rozetřete olej Pyjamarama na celé tělo a věnujte zvláštní pozornost těm částem těla, na které se ne vždy dostane a které by ji tolik potřebovaly! Využijte čas masáže k tomu, abyste se odhlásili od světa a zkontrolovali sami sebe. Po tomhle báječném oleji nebudete mít pocit mastnoty, takže jste připraveni svalit se rovnou do postele a nechat naši směs kadidla, ylang ylang a medové myrty uklidnit vaši mysl rovnou ke spánku.

  • ALL NIGHT LONG Zklidňující sprej na polštář 40 ml

Tohle je polštářová mlha vašich snů! Přenese vás na místo klidu, pohody a míru. S kadidlem, naším holistickým léčivým vonným hrdinou, pomáhá zklidnit vaši mysl a snížit hladinu stresu. Vdechováním jedinečné spánkové vůně kadidla, heřmánku, růžové květové vody a lipového květu jsou do našeho limbického systému (části mozku, která reguluje a ovlivňuje naše emoce a nervový systém) vysílány zprávy, které snižují hladinu stresu a úzkosti.

  • Bavlněný zábal na vlasy

Vše je zabaleno v krásné cestovní tašce vyrobené ze 100% recyklovaného plastu. Každá taška je vyrobena ze 2 celých recyklovaných plastových lahví.

Cena 775 Kč

 

 

Kromě těchto skvělých speciálních vánočních sad můžete své blízké potěšit i dalšími sety přírodní kosmetiky Bloom and Blossom, které jsou určeny pro ženy v jakékoliv životní fázi, jakémkoliv věku, jakémkoliv rozpoložení. To „pravé ořechové“ si mezi nimi najde opravdu každá, ať je právě těhotná, potřebuje i odpočinout po náročném dni v práci nebo prostě „jen“ opečovat svoji unavenou pleť a navrátit jí třpyt.

BODY & SOUL WELLNESS DÁRKOVÝ SET

Tenhle set je jako stvořený pro chvíle relaxace a odpočinku. Vytvoříte si s ním luxusní domácí wellnes, ať už jste kdekoliv.

Wonder Worker Multifunkční balzám 25 ml

ALL NIGHT LONG Zklidňující sprej na polštář 40 ml

PYJAMARAMA Suchý tělový olej 50 ml

Cena 745 Kč

THE GLOW GETTER DÁRKOVÝ SET PRO ZÁŘIVOU POKOŽKU

Dárkový set pro zářivou pokožku ocení každá žena v jakoukoliv roční dobu. Díky triu produktů bude vaše pokožka zářivá, hydratovaná a zpevněná.

Wonder Worker Multifunkční balzám 25 ml

YOU GLOW GIRL Pěstící tělový olej 40 ml

SPRITZY TOES Osvěžující sprej na nohy 40 ml

Cena 745 Kč

YOU'VE GOT THIS MAMA DÁRKOVÝ SET PRO TĚHOTNÉ

Touhle sadou potěšíte každou nastávající maminku. Díky triu pečujících produktů bude pokožka zářivá, bříško bez strií a nohy lehké a hebké na dotek.

Wonder Worker Multifunkční balzám 25 ml

YOU GLOW GIRL Pěstící tělový olej 40 ml

SPRITZY TOES Osvěžující sprej na nohy 40 ml

Cena 745 Kč

K dostání na: www.madeformoms.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
341 x [13%]
Aperol spritz
231 x [9%]
Cuba Libre
246 x [10%]
Piňa Colada
233 x [9%]
Daiquiri
235 x [9%]
Margarita
337 x [13%]
Cosmopolitan
251 x [10%]
Mai-Tai
216 x [8%]
Whiskey sour
230 x [9%]
Pisco sour
239 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2559

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru