Tokhi a jeho velkolepá show Royal Squad ovládla pražskou Lucernu

Tokhi je dnes už pojem. Je to jen pár dnů, co tento bubeník představil nový hudební projekt Royal Squad. Spolu se svojí kapelou Groove Army s tímto ojedinělým projektem bourali pódia českých festivalů. V říjnu důstojně zakončil první sezónu skvělého projektu koncertem v Lucerna Music Baru, který se doslova otřásal v základech.

Po předkapele Marching Gang, která publikum zahřála, přišla velká show Royal Squad. Masky, projekce a neuvěřitelná bubenická show. Plný sál oblíbeného pražského klubu doslova jásal. Tokhi a jeho kapela pak odměnili svoje fanoušky tím, když je pasovali do role kmotrů jejich CD Enter the G.A.R.S., které k projektu Royal Squad vyšlo. „Pevně věříme, že si z dnešního koncertu odneste to, co my – radost, lásku a vděčnost,“ promluvil k publiku Tokhi. Celá kapela neskrývala dojetí a v jejich očích zářilo štěstí. Sen se stal skutečností. Atmosféra, která se nesla klubem se nedá popsat slovy, to se musí prostě zažít.

Své o tom ví i známé tváře, které do Lucerna Music Baru dorazily, aby si užili večer ve znamení kvalitní hudby. „Koncert byl úžasný. Tokhi a Groove Army jsou esencí energie a roztančili celou Lucernu a každou buňku v těle nás všech. Tleskám jim,“ sdělila i hned po show moderátorka a herečka Miluše Bittnerová, která za sebou zrovna měla premiéru hry Když se zhasne. Spolu s Míšou Kuklovou a Lukášem Lagmajerem září v tragikomedii coby jasnovidka, která věští z koule, vykládá karty a kýve kyvadlem. „Tak báječné zkoušení jsem dlouhou nezažila a je to na výsledku myslím znát. Hraje plná smíchu a nechybí i trocha mrazení,“ popsala divadelní novinku vnadná herečka.

„Koncert jsem si opravdu užila, téměř celý jsem ho protančila. I když jsem si musela dělat krátké pauzy, protože jsem měla podpatky,“ svěřila první pocity se smíchem Kristýna Janáčková, která má prý ráda zvuk bubnů, protože jí připomíná tlukot srdce. „Tokhi a jeho kapela jsem skvělí a moc jim fandím,“ dodala známá česká herečka, kterou můžeme vídat například ve Studiu Dva ve hře Brouk v hlavě.

Inspiraci přišel nabrat i zpěvák Jan Kopečný, který se svěřil, že v lednu připravuje koncert se svými kolegy ze soutěže Tvoje tvář má znám hlas rovněž v Lucerna Music Baru. „Koncert byl velmi zajímavý, plný energie a rád si Groove Army poslechnu někdy znovu,“ vysekl kapele poklonu zpěvák, kterého můžeme potkávat v předních českých muzikálech Čas růží či Muž se železnou maskou.

I přesto, že se Tokhiho kapela potýkala před koncertem s velkými problémy, protože jim byla vykradena zkušebna a většina nástrojů zmizela v nenávratnu, předvedli fenomenální show! Už teď se kapele plní diář na letní festivaly a připravují další samostatné koncerty. Groove Army má našlápnuto na pořádný úspěch! Palce jim můžete držet také v soutěži Česko Slovensko má talent, kde se s projektem Royal Squad představí již brzy.

 Foto: Zuzana Podolská

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru