Langmajer si ve vánoční romantice užil i kaskadérský výkon

Do kin se mílovými kroky blíží vánoční romantická komedie Přání Ježíškovi. Film režisérky Marty Ferencové a producenta Adama Dvořáka slibuje obyčejné lidské příběhy, které známe všichni z vlastní zkušenosti, okořeněné trefnou situační komikou.  Hvězdnému obsazení dominují velká herecká jména včetně Jiřího Langmajera, který se v následujícím videu představuje nejen jako herec. Diváky překvapí i jako zdatný kaskadér.

Scéna pádu ze střechy vznikala na střeše brněnského hotelu Continental. Dopad už byl ale točen v pražské čtvrti Bubeneč. Sám Jiří Langmajer ke svému výkonu říká: „Je to práce jako každá jiná. Ale po dlouhé době jsem zase padal do krabic a bavilo mě to. Na zádech jsem měl páteřák, takže jsem necítil vůbec nic."

Už teď je podle producenta o film nebývalý zájem. Tradiční Dámské jízdy hlásí po celé republice téměř vyprodáno. „Máme obrovskou radost, že se na náš film diváci těší. Pět příběhů a podob lásky se navzájem proplétají, aby se všechny završily na Štědrý den. Co víc si přát v této době než šťastné konce. A naše touha je, aby i všem návštěvníkům kin film dělal radost, a všechna jejich přání se vyplnila,“ říká za celý tým snímku Přání Ježíškovi jeho producent a střihač Adam Dvořák.

Vánoční romantickou atmosféru skvěle dokreslují nejen lokace, natáčelo se v Praze, Brně a Josefově Dole, ale i 50 vánočních stromků, přibližně 3500 vánočních světel a ozdob, 170 filmových kostýmů, sníh přírodní, ale i vyrobený ze 40 kg jedlé sody, 50 tun sněhu seškrabaného při údržbě zimního stadionu a 40 litrů náplně do sněhostroje. Sněhové koule se skladovaly v mrazáku a herci během natáčení štědrovečerní večeře spořádali 65 kg řízků a 5 kg bramborového salátu.

Film vznikl v produkční společnosti Movie Adama Dvořáka a s podporou Jihomoravského filmového nadačního fondu. Do kin jej uvede společnost Bioscop 11. listopadu 2021.

Obsazení: Tomáš Orasmus, Elizaveta Maximová, Richard Krajčo, Jaroslav Dušek, Eva Holubová, Hana Vagnerová, Jiří Langmajer, Anna Polívková, Veronika Khek Kubařová, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Petr Vaněk, Veronika Marková, Arnošt Goldflam, Jiří Burian, Michal Isteník, Valentýna Bečková, Jakub Barták, Nico Klimek, Irena Máchová, Jordan Haj, Michal Bumbálek, Milan Němec a další.

Režie: Marta Ferencová

Scénář: Szablewska, Marcin Baczyński

Kamera: Mário Ondriš                                               

Kostýmy: Petra Puldová

Střih: Dvořák                                                                

Hudba: James Harries  

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
349 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2653

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru