Podpořte své zdraví, imunitu i krásu top produkty z Levandulového údolí

Levandulové údolí v Chodouni proslavily nejen rozkvetlé lány BIO levandule, ale především výroba produktů zdravé výživy, superpotravin nebo nápojů na podporu imunity využívajících pozitivních účinků BIO Levandule Chodouňské a dalších bylin na lidský organismus.

Poprosili jsme zakladatelku a majitelku unikátního Levandulového údolí v Chodouni Helenu Neumannovou, aby vysvětlila, v čem spočívá výjimečnost zde pěstované BIO Levandule Chodouňské a doporučila top produkty a novinky pro následující období.

„Levandule je momentálně nejúčinnějším vědecky prokázaným antidepresivem na světě. Optimálně podporuje imunitu, léčí a hojí, protože obsahuje značné množství přírodních antioxidantů, antibiotik nebo antiseptik. Blahodárně působí také na trávicí ústrojí, je vhodná na detoxikaci organismu, podporu imunity tvořící se v mikrobiomu, pomáhá při diabetu, nadváze, vysokém krevním tlaku i cholesterolu,“ říká Helena Neumannová. Její pozitivní účinky na lidské tělo a mysl znali a využívali už dávné civilizace. „Levandulové údolí je unikátní svou polohou v čisté přírodě brdských lesů, v samém srdci Geoparku Barrandien. A naše BIO Levandule Chodouňská se jako jediná na světě může pochlubit i obsahem minerálů díky podloží na bývalých vápencových mořích, na nichž ji pěstujeme,“ dodává Helena Neumannová.

Pozvánka do Levandulového údolí

Vzhledem k zájmu návštěvníků zahájilo Levandulové údolí celoroční provoz. „Pro své zdraví i psychickou pohodu určitě uděláte dobře, pokud se budete co nejvíce pohybovat v prostředí čisté přírody a zaměříte se na kvalitní potraviny. A to vše u nás, v samém srdci Geoparku Barrandien a na bývalých vápencových mořích, najdete v míře vrchovaté. Aktuálně se každý víkend a o svátcích či prázdninách můžete těšit na tematické programy, jako je posvícení nebo ladovská zabijačka, a plánujeme samozřejmě oblíbené akce spojené s časem adventu či Vánoc. Ochutnat u nás můžete dobroty připravené ze surovin z farem a volných chovů, objednat se na ozdravné procedury nebo workshopy pro celou rodinu nebo si vyrobit vlastní BIO čaj, klobouk nebo dekoraci pro svůj domov,“ říká Helena Neumannová, s níž se zde můžete často setkat.

Z obchůdku v Duhové hale si pak můžete odnést některý ze zdraví a tělu prospěšných produktů, které se v manufaktuře v Levandulovém údolí vyrábějí. Sortiment zahrnuje mj. BIO čaje a jiné nápoje, oleje, koření, sušenky, RAW tyčinky bez lepku a mnoho dalšího.

Produkty doporučené Helenou na podporu imunity

BIO Andělské kapky s BIO Levandulí Chodouňskou pomáhají i v boji s kruhy pod očima

BIO Andělské kapky z Levandulového údolí jsou v této kombinaci světově unikátní. Byly vyvinuty v české laboratoři a ve spolupráci JEZKONOPI.CZ a Levandulového údolí tak vznikl unikátní BIO produkt, který dokáže pomoci s nervovými i trávicími poruchami. Obsahují OMEGA 3 kyseliny a vitamín E z BIO konopí, antioxidanty, ATB a antivirotika z BIO Levandule Chodouňské. Pomoc z čisté přírody je samozřejmě BIO, RAW a VEGAN.

Pomohou i s kruhy pod očima

U 20 žen z 30 prokazatelně došlo ke zlepšení šedých skvrn a kruhů pod očima, které je chronicky trápily. Pravděpodobně doplněním OMEGA 3 kyselin v plné míře dospělému člověku, vysoké dávce vitamínu E a komplexnímu posílení imunity s regenerací základních pochodů lidského těla funguje lépe než většina „předražených“ krémů a přípravků na kruhy pod očima na trhu. V kombinaci s BIO konopným balzámem s Levandulí Chodouňskou používaným na postižená místa pod očima je efekt ještě výraznější.

Benefity BIO Andělských kapek s Levandulí Chodouňskou

  • Podpora normálních funkcí dýchacího systému
  • Podpora přirozené obranyschopnosti
  • Spánek bez obtíží
  • Uvolnění, relaxace těla a mysli
  • Podpora funkce mikrobiomu
  • Doplnění optimální hladiny OMEGA 3 kyselin
  • Zlepšení kognitivních funkcí
  • Zlepšení funkcí kardiovaskulárního systému
  • Podpora dobrého trávení
  • Vysoký obsah vitamínu E
  • Pomocník při chronických problémech s kruhy a šedými skvrn pod očima

BIO konopný olej s BIO Levandulí Chodouňskou

Za studena lisovaný RAW olej z BIO konopí a BIO Levandule Chodouňské je optimálním produktem pro harmonizaci těla, duše a mysli celé rodiny. Polévkovou lžící denně zklidníte mysl, upevníte imunitu i nervy. Vyženete z ložnice nespavost a z vašeho dne úzkost, deprese či strach. Lžíce ráno a lžíce na dobrou noc představují měsíční kúru.

Výjimečná kombinace dvou královských bylin nabízí OMEGA 3 kyseliny, antioxidanty, antibiotika, antivirotika či vitamín E  z čisté přírody a přirozenou cestou. Samozřejmostí je ekologický obal.

Benefity:

  • Normální funkce dýchacího systému
  • Přirozená obranyschopnost
  • Spánek bez obtíží
  • Uvolnění, relaxace těla a mysli
  • Podpora mikrobiomu
  • Doplnění správné hladiny OMEGA 3 kyselin
  • Zlepšení kognitivních funkcí
  • Zlepšení funkcí kardiovaskulárního systému
  • Podpora dobrého trávení
  • Vysoký obsah vitamínu E

BIO konopný balzám s Levandulí Chodouňskou

Novinku z manufaktury v Levandulovém údolí, kterým je BIO konopný balzám, oceníte v případě, že vás trápí popraskané či suché rty, atopické ekzémy, ragády, odřeniny nebo záděrky. Pomůže také při ošetření popálenin 1. stupně. Dobře poslouží také jako výživa a ochrana pro rty a další části obličeje před slunce, větrem a mrazem. Balzám obsahuje za studena lisované BIO konopné semeno, výtažek CBD (ve srovnání s podobnými produkty ve významném množství) a za studena lisovanou BIO Levanduli Chodouňskou v esenciálním oleji.

Čistá bylina konopí a BIO levandule představují pro vaši kůži přírodní dezinfekci a látky v ní obsažené pomáhají hojit postižená místa.

Devítidenní kúra s bio levandulovou harmonizovanou vodou – „modré zlato“

Jde o čistý výluh z BIO Levandule Chodouňské, BIO citronu a vodu harmonizovanou přes zlatý filtr po vzoru starých Egypťanů. Modré zlato je unikátní patentovaný nápoj z české manufaktury Levandulového údolí osvěží, pomáhá s trávicími i nervovými obtížemi, uvolňuje křeče, potlačuje plynatost a pocit tvrdého bříška při dlouhodobém sezení či řízení automobilu.  Harmonizuje mysl, tělo a duši.

Doporučené dávkování: Jednou denně ve večerních hodinách vypít v klidu jednu celou lahvičku. Harmonizovaná voda může být pokojové teploty, ale lépe chutná vychlazená.

Benefity:

  • U trávicích potíží již po týdnu pocítíte úlevu při kolikách, křečích a pálení žáhy.
  • BIO levandulová harmonizovaná voda má velké úspěchy také v souvislosti s léčbou depresí. Z čisté přírody, bez vedlejších účinků.
  • Detoxikuje, snižuje tlak a cholesterol.

Všechny produkty jsou k dostání na e-shopu www.levanduloveudoli.cz nebo přímo v Levandulovém údolí o víkendech a státních svátcích.  Nově lze vybrané produkty z BIO Levandule Chodouňské koupit také na e-shopu sítě lékáren Dr. Max.

Podrobnosti o programu najdete na www.levanduloveudoli.cz

Foto: Levandulové údolí

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru