Praha patří mezi nejkrásnější města planety

Britský magazín Time Out vyhodnotil Prahu jako sedmé nejlepší město na světě (z celkových sedmatřiceti), zaujala svou krásou i dostupností. Celých 82 % procent Pražanů považuje své město za krásné. Dalším středoevropským městem, které se umístilo byla Budapešť, avšak skončila až devětadvacátá.

Praha zabodovala nejen díky svým architektonickým skvostům, jako je Karlův most, Pražský Hrad, úchvatným výhledům z Letné,  nebo poklidným pěším zónám a stezkám podél Vltavy. Nalákala vás k návštěvě? Právě nyní je ten nejlepší čas naplánovat si svou dovolenou nebo víkend, který můžete strávit popíjením kávy s výhledem na Orloj. Nezapomeňte však, že pro svou cestu musíte vybrat i kvalitní ubytování, do nějž se po celodenním chození po památkách vděčně uchýlíte.

Pražský hotel The Emblem, nacházející se jen kousek od Staroměstského náměstí, vás překvapí svým moderním vybavením, ale i kvalitou nabízených služeb. Komfortní pokoje, ale i zbylé prostory hotelu nabízí rodinnou atmosféru, v níž si užijete odpočinek i setkávání s rodinou či přáteli. Skvělým zážitkem pro vás jistě budou i hotelové lázně M Spa, kde si po náročném dni odpočinete v sauně, páře nebo privátní střešní vířivce.

THE EMBLEM HOTEL PRAGUE, Platnéřská 111/19, Praha 1

www.emblemprague.com

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
352 x [13%]
Aperol spritz
244 x [9%]
Cuba Libre
258 x [10%]
Piňa Colada
244 x [9%]
Daiquiri
249 x [9%]
Margarita
348 x [13%]
Cosmopolitan
265 x [10%]
Mai-Tai
229 x [9%]
Whiskey sour
242 x [9%]
Pisco sour
252 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2683

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru