V těchto prošívaných bundách i kabátech vám zima rozhodně nebude!

Pokaždé, co ručička teploměru klesne k bodu mrazu, přichází období v roce, kdy je žádoucí odhodit trenčkoty a lehké kabátky, a místo nich sáhnout po nestárnoucích zimních bundách. Přestože si většina z nás myslí, že tlustá vrstva oblečení nelahodí našim křivkám, vyvedeme vás z omylu. I v teple totiž můžete působit smyslně a žensky. A to díky módnímu prošívání!

Pokud tedy máte chuť pořídit si pro letošní zimní sezónu do šatníku příjemného společníka, ve kterém vám bude teplo za jakéhokoliv počasí, poohlédněte se po hřejivých kabátech nebo bundách s efektem jemného prošívání. Poradíme vám, jaké odstíny vybrat a s čím tyto kousky kombinovat, abyste se nemusela cítit jako neforemný sněhulák!

Elegantní černou nic nepřekoná

Přestože z některých módních redakcí znějí kritické hlasy na černou barvu, přiznejme si, že jde o nestárnoucí a elegantní klasiku. Pokud vás k tomu trápí ještě nějaké to kilo navíc, nebo nejste odvařeni z devadesátkových překombinovaných oversized střihů, vsaďte na nadčasovou stálici, kterou můžete kombinovat prakticky s čímkoliv – jak s pleteným kulichem a šálou, tak s elegantními koženými rukavicemi. Záleží jen na vás.

  1. Columbia, dámský zimní kabát, Hervis, 5 199 kč
  2. Northfinder, dámská prodloužená vesta, Hervis, 2 799 Kč
  3. Černá lesklá prošívaná bunda, Sam 73, 1 299 Kč
  4. Černá prošívaná bunda Isabela, Sam 73, 1 329 Kč
  5. Dámská černá bunda Anne, Sam 73, 1 399 Kč

Buďte nepřehlédnutelná

Pro všechny milovníky kontrastních a neonových barev, máme dobrou zprávu. Jejich čas právě nadešel! Chcete-li na ulici jednou provždy vystoupit z davu, pořiďte si kabát, ve kterém vás okolí rozhodně nepřehlédne. Ať už vsadíte na dlouhodobě oblíbenou malinovou, nebo dáte přednost nejrůznějším tónům fuchsiové, pokud si troufáte, můžete je sladit s doplňky v lahvově zelené, které se k sobě překvapivě velmi hodí.

  1. Dámská bunda Monica, Sam 73, 1 329 Kč
  2. Northfinder, dámská bunda zelená, 1 299 Kč
  3. Dámská zimní bunda Agatha, Sam 73, 1 399 Kč
  4. Dámská bunda Esther, Sam 73, 1 259 Kč
  5. Dámská primaloft bunda, Hervis, 4 499 Kč

Padesát odstínů červené

Letošní podzimní a zimní sezóně dominuje červená. Tato barva již od nepaměti symbolizuje moc, smyslnost, eleganci i tajemství, a proto byste ji doma ve skříni neměly postrádat. Ostych tedy nechte stranou a vrhněte se do víru ulic klidně ve výrazné rudé. Jen pozor, pokud máte spadeno na opravdu dominantní kabát nebo bundu v prodloužené délce, v dalších doplňcích buďte opatrnější, ať nevypadáte jako červená karkulka. Rudou můžete ale klidně vyměnit za vínovou, která je pro toto období jako stvořená!

  1. Dámský kabát Noemi, Sam 73, 1 609 Kč
  2. Dámská červená bunda Blend She, Hervis, 500 Kč
  3. Dámský kabát Amanda, Sam 73, 1 609 Kč
  4. Northfinder dámská bunda, Hervis, 1 199 Kč
  5. Dámská bunda Adele, Sam 73, 1 259 Kč

Pozor, pochodem vchod!

Maskáče, khaki barva i odstíny hnědé z módy nikdy nevyjdou. Na to dáme ruku do ohně. Tyto a další jim podobné prvky vévodí snad každému podzimu. Už dávno neplatí, že jde pouze o výsadu vojáků. Právě naopak. Jeden dominantní prvek v army stylu dokáže udělat s obyčejným outfitem velké divy. Pokud jej ale propašujete zrovna do bundy, ostatní kousky už nechte spíše v zemitých tónech. Maskování od hlavy až k patě patří totiž jen do válečných filmů, na ulici je zkuste zkombinovat s vínovou, béžovou nebo šedou.

  1. Dámský šedý kabát s army vzorem, Sam 73, 1 609 Kč
  2. Cygnus dámská bunda, Hervis, 950 Kč
  3. Dámský army kabát, Sam 73, 1 259 Kč
  4. Dámský lesklý army kabát, Sam 73, 1 679 Kč
  5. Northfinder dámská bunda, Hervis, 1 499 Kč

Připravte se na zimu

Zima je za dveřmi, a proto je nejvyšší čas pořídit si originální zateplenou bundu, ve které při prvních ranních mrazících nezmrznete. Zkuste se podívat na e-shop www.sam73.cz, kde mají nyní v nabídce novou kolekci bund i kabátů již od 999 korun, nebo navštivte jednu z jejich nejbližších poboček z celkem 123 prodejen po celé České republice i Slovensku. Také oblíbená obchodní síť sportovního vybavení Hervis Sports nabízí na některé zimní bundy slevu až 50 %. Byla by tak velká škoda této jedinečné příležitosti nevyužít!

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru