Vaše Vánoce rozzáří zasněžená vesnička

První zapálená svíčka na adventním věnci již brzy ohlásí příchod nejkrásnějších svátků v roce. Věnec, sváteční ubrus nebo třeba svícny v oknech může letos doplnit i sněhově bílá vesnička. Nebojte, nezastudí vás. Naopak zahřeje u srdce a připomene procházky v zasněžených ulicích našeho mládí. Společnost Retlux nabízí domečky ze dřeva pro milovníky tradice i kovové pro minimalisty.

Svícny a andělská zvonění patří k Vánocům stejně jako kapr či vánoční stromeček. Pokud hledáte něco neokoukaného, oceníte nabídku domečků a vesniček od výrobce Retlux. Všechny mají něco společného. Pomohou rozzářit vaši adventní dekoraci. Ať už chcete z okének vidět plamen svíčky nebo LED osvětlení, v jeho nabídce si vyberete.

Keramická tradice

Pokud si neumíte představit Vánoce bez plápolajícího plamínku, sáhněte po keramickém domečku na svíčku RXL 388. Bílé svícny ve třech velikostech od výšky 10 cm do 19,5 cm můžete libovolně kombinovat a vytvořit si originální vesničku. Máte-li doma malé dítě nebo nenechavé kotě, sáhněte raději po keramickém domečku s LED světýlkem RXL 391. Produkt je také dodáván ve třech velikostech, a sice od výšky 11,5 cm do 19 cm. Navíc jsou jeho vstupní dveře doplněny o zasněžený strom a bílé Vánoce si budete moci vychutnat za jakéhokoliv počasí.

Vesnička jako malovaná

Synonymem tepla domova je pro vás dřevo, a přes to nejede vlak, ani kdyby to byl Polární expres? Pak vás potěší dřevěné vánoční vesničky RXL 407. Svítí díky LED osvětlení a dodávají se v bílé barvě i v přírodním dřevěném odstínu. Rozsvítíte je s pomocí tužkové baterie, takže je můžete postavit kamkoliv.

Bílý minimalismus

Pro ty, kteří ocení především jednoduchý design a odolnost, Retlux přichystal domečky kovové RXL 412. Řada šesti domečků imituje leporelo. Vydrží teplo na krbové římse i vlhkost na okenním parapetu. Svítí díky LED osvětlení. Pro minimalistický design lze řadu domečků kombinovat s celou řadou jiných dekorací.

Ať už se rozhodnete pro kterékoliv svítící stavení nemůžete sáhnout špatně. Advent dýchá z každého z nich. A jestli se na vašem rodinném betlému podepsal zub času, můžete letošní Vánoce prozářit také svítícími jesličkami, které v nabídce společnost Retlux rozhodně nechybí.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru