Důvody, proč je móda na míru lepší než ta z konfekce

Oblečení by mělo podtrhovat vaši osobnost a lichotit vaší postavě. Toho je však velmi těžké dosáhnout, zvlášť pokud se uchýlíte k výběru oblečení z konfekce. Pokud však investujete do kvalitního oblečení šitého na míru, můžete si být jisti, že v práci, na všech společenských událostech, ale i ve svém běžném životě budete vypadat perfektně. Přinášíme vám 5 základních důvodů, proč byste měli služby krejčovství zvážit.

  1. Získáte sebevědomí a pocit pohodlí

Díky úpravám na míru budou i ty nejzákladnější kousky vašeho šatníku maximálně lichotit vaší postavě. Až půjdete na důležitou schůzku nebo slavnostní událost v oblečení ušitém v krejčovství, poslední věc, kterou se budete zabývat, bude to, jak vám oblečení sedí. Ten pocit sebedůvěry a maximálního pohodlí si doslova zamilujete.

  1. Ušetříte čas

Ať už jste drobní, vysocí, nebo prostě jen na svou postavu v konfekci s obtížemi sháníte tu pravou velikost, krejčovství vám ušetří dlouhé hodiny hledání správného outfitu. Místo toho, abyste navštívili několik obchodů a vyzkoušeli mnoho oděvů, necháte si ušít modely perfektně sedící k vaší postavě, ale i osobnosti. Investice do originálně ušitého šatníku se vám mnohonásobně vrátí, protože oblečení podtrhne vaše přednosti a skryje nedostatky. Při jeho nošení se budete cítit jako ve své druhé kůži.

  1. Oblečení vám vydrží

Také nesnášíte, když si z obchodu přinesete krásný kousek oblečení, který po dvou vypráních ztratí tvar nebo barvu? Necháte-li si ušít oblečení na míru v krejčovství, koupíte si s originalitou a perfektně padnoucím střihem i vysokou jakost. Tu zaručují ty nekvalitnější látky, které drží barvu, netvoří žmolky, ani se při nošení nevytahají. Kvalitní materiál lze poznat na první pohled.

  1. Ušetříte peníze

Oblečení z konfekce se sice může zdát finančně mnohem dostupnější než oděvy ušité na míru, opak je však pravdou. Protože krejčovství využívá těch nejkvalitnějších látek z ověřených tkalcoven, oděv vám vydrží po dlouhá léta. Z tohoto pohledu tak jde o investici, jež se  jednoznačně vyplatí. Navíc nikdy nedojde k situaci, kdy byste si zakoupili módní kousek a až doma zjistili, že vám nesedí nebo není pohodlný. Šití oblečení na míru je procesem, jehož se na vlastní kůži zúčastníte a budete moci vyjádřit všechny své návrhy i požadavky.

  1. Budete originální

Oděvy ušité na míru představují možnost, jak se odlišit od zbytku společnosti. Kolikrát jste na ulici potkali někoho, kdo měl stejný kabát nebo košili jako vy? A jak jste se při tom pohledu cítili? Necháte-li si ušít modely přesně podle svých představ, budete mít 100% jistotu, že jste jejich jedinými vlastníky.

Pokud se rozhodnete pro služby krejčovství, zvolte to nejlepší! Rodinné krejčovství TESSUTO vám nabídne nejen kvalitní služby, ale i příjemný přístup, který promění každou schůzku v přátelské setkání. Majitelka Eliška Trnka se svým týmem kombinuje řemeslný um a know-how s vybraným vkusem a citem pro to, co se ke každému klientovi hodí nejlépe. Přijďte se o tom přesvědčit i vy.   

www.tessuto.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
356 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
247 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
269 x [10%]
Mai-Tai
232 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
255 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2714

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru