Fotoaparátu se chopil Miro Šmajda a nafotil kalendář na podporu boje proti domácímu násilí

Charitativní kalendář s tématem domácího násilí Nadačního fondu „Klíč k úsměvu“ představila v prostorách pražského Restaurantu Střelecký ostrov zakladatelka fondu Iveta Maurerová, nositelka titulu MISS ČESKÉ REPUBLIKY 2018. Spolu s ní pokřtili kalendář i osobnosti, které se na vzniku kalendáře podílely.

Kalendář pro nadační fond Klíč k úsměvu, který řeší otázky domácího násilí a snaží se pomáhat jeho obětem, nafotil a připravil rockový zpěvák a fotograf Miro Šmajda, bývalý finalista pěvecké soutěže superstar. Rolí kmotrů  se ujali Lucie Vondráčková, Dominik Turza alias DJ Roxtar, Miroslav Hrabě, Michal Kavalčík, dále Valentina Armandi, Hani Al-Robay a Jaroslav Kozár.
Podpořit přišli Martin Maxa a Ina Urbanová.

Ještě před nedávnem jsem teprve nadační fond zakládala. Rodiče mi dodali odvahu a podporovali mně. Vždy jsem chtěla mít nějakou charitativní organizaci a toto téma bylo pro mě jasnou volbou. Nejlépe se pomáhá tam, kde to člověk sám zažije... Není to vždy jednoduché, ale já chci těmto lidem dodat sílu a energii a ukázat jim, že nebýt toho, že jsem tenkrát z domácího násilí neodešla, nikdy bych si neplnila své sny,“ říká Iveta Maurerová.

Podle ní je především nejdůležitější si vůbec uvědomit, že něco takového vůbec zažíváte.

„Protože lidé ani nemusí vědět, že to co prožívají ve vztahu či doma není až tak normální. A takových takových případů kolem nás je rozhodně celá řada,“ dodala kráska.

Kalendář zájemci získají na www.ihurghada.com, dále pak na www.klickusmevu.cz, kde mohou darovat minimální částku 429 Kč a za to dostanou jako dárek kalendář.

/K zakoupení je pak také v kamenných obchodech, například v Pardubicích v Móda 1342, ve Znojmě v Informačním turistickém centru anebo Brně v showroomu firmy Fashinity/

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru