Vánoční tipy: Hanuš Lamr a kolekce Cereal

Vánoční svátky mnozí vnímají nejen jako příležitost k oslavám a setkávání s blízkými, ale také jako čas k zastavení a zamyšlení po uplynulém roce. Přesně tyto podněty nabízí i nová kolekce Cereal Hanuše Lamra, který je oceňovaným designérem a tvůrcem osobitých šperků. Jeho celoživotní inspirací je příroda. Pro svou práci nejčastěji volí stříbro, zlato, drahé kameny a také syntetickou pryskyřici s práškovými pigmenty.

oceňovaného šperkaře a designéra. Kolekce Cereal, poprvé představená na letošní přehlídce designu Designblok 2021, je poctou zdánlivě všednímu motivu, ve skutečnosti však jednomu ze základních symbolů lidské existence – obilnému klasu.

Poznávacím znamením nového souboru šperků je pokora a štěstí v podobě návratu k základním hodnotám života. Ve zlaté či stříbrné variantě najdete mj. motivy kruhů v obilí, obilného klasu, snopku obilí a mnoho dalších námětů. Další informace najdete na: www.hanuslamr-shop.cz/cereal.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru