Lucie Zedníčková řídí dobře, ale letos poprvé bourala…

Letošní vítěz projektu Anděl mezi zdravotníky 2021 je gynekolog a porodník z ÚPMD v Podolí MUDr. Patrice Awonseba Baba Musah si převzal klíčky od luxusního vozu Kia Ceed, kterého si bude užívat celý rok. Ty mu předal Milan Štědra, výkonný ředitel společnosti Autobond Group a.s. a samozřejmě u toho nechyběl David Novotný.

„Mám řidičák od roku 2015 a myslím, že jsem dobrý řidič. Sice auto mám, ale s tímto krasavcem s logem Anděla na dveřích jezdit určitě budu. Je to takový hezký dárek pod stromeček. Vánoce budu trávit v české rodině svých přátel a 26. prosince letím domů do Ghany. Jak se jezdí v Ghaně? Je to podobné jako v Čechách. Jezdí se vpravo, silniční předpisy jsou podobné. Rozdíl je v tom, že se podle nich v Africe moc nejezdí,“ prozradil sympatický lékař.

Ředitel soutěže Anděl mezi zdravotníky David Novotný tímto definitivně zakončil druhý ročník projektu a už přemýšlí o nastávajícím. „Jsem rád, že se projekt Anděl mezi zdravotníky uchytil a budí zájem. Je to jedna z cest, jak poděkovat za náročnou práci nejen zdravotníkům, ale i pečovatelům, medikům, lékárníkům. Už druhý rok jedou v „covidovém kolečku“, je to vysilující. Projekt se těší velké přízni osobností z řad odborného, uměleckého i veřejného života. Obrovské ovace sklidil kalendář s fotkami finalistů, kteří si soustředění, finále a další aktivity s tím spojené náležitě užili. Už připravujeme 3. ročník, začínají mi chodit přihlášky. Zájemce může přihlásit například vedení nemocnice, nadřízení, kolegové, vděční pacienti apod. pomocí formuláře na webových stránkách,“ uvedl závěrem David Novotný a doufá, že se s MUDr. Patrice Awonseba Baba Musah jako čestným hostem, opět potká v Náchodě při finále třetího ročníku projektu Anděl mezi zdravotníky.

To herečka Lucie Zedníčková, která s projektem Anděl mezi zdravotníky spolupracuje si posteskla, že teď v létě měla první nehodu v životě, a to řídí od osmnácti let. „Bohužel jsem auto nedobrzdila, naštěstí se to obešlo bez zranění. Pokuty se mi docela vyhýbají. Dostávám je hlavně za parkování, zvláště v Praze. Tam občas, už ze zoufalství, zaparkuji, kde se dá a pak přijde pokuta,“ říká Lucie Zedníčková.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
347 x [13%]
Aperol spritz
240 x [9%]
Cuba Libre
254 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
245 x [9%]
Margarita
344 x [13%]
Cosmopolitan
261 x [10%]
Mai-Tai
225 x [9%]
Whiskey sour
238 x [9%]
Pisco sour
248 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2643

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru