Stovka nejlepších restaurací v Česku

Na 240 stranách najdou čtenáři prezentace přesně stovky nejlepších restaurací z celého Česka s množstvím ilustračních fotografií a důležitých i aktuálních informací pro hosty. Tak jako řada průvodců z minulých let patří i ten letošní mezi nezbytnost a současně ozdobu knihovny každého příznivce zážitkové gastronomie. Podtitul rok s covidem reflektuje současné období pandemie, které nás všechny velmi citelně zasáhlo. Jak se s covidovou situací vypořádali v jednotlivých restauracích, se dozvíte prostřednictvím čtyř otázek, na které zástupci podniků odpovídají. Jsme rádi, že odpovědi, oproti předpokladu, vyznívají veskrze pozitivně.

ukázka strany_Bistro Helen ukázka strany_Savoy
Novinkou v letošním průvodci je TIP 2022 – nové restaurace, které do hodnocení navrhli naši inspektoři, v průvodci jsou viditelně označeny pečetí. Výběr nejlepších restaurací v letošním titulu však nedoprovází aktuální ocenění v podobě jednoho, dvou a tří Zlatých lvů. Způsobila to drastická omezující opatření spojená s pandemií koronaviru. Omezení, která uzavřela téměř na rok vaše oblíbené restaurace, což znemožnilo realizovat návštěvy inspektorů a posléze i objektivní hodnocení. Proto průvodce Nejlepší restaurace, rok s covidem představuje autorizovaný výběr dříve oceněných a dříve vytipovaných restaurací, které nadále nabízejí svým hostům nejvyšší kvalitu služeb i zážitku. Restaurací, které jsou letos právem označeny jednotným oceněním NEJLEPŠÍ RESTAURACE 2022 podle nakladatelství TopLife Czech. Uvedení Zlatí lvi jsou výsledkem dosaženým z let minulých. Na Zlaté lvy musíme rok počkat. Vrátí se s 10. ročníkem v příštím roce. Tradice hodnocení pokračuje a všichni si přejeme jen to, abychom podobných omezení nezažívali v budoucnosti více.

Knižní publikace přinášející výběr nejlepších restaurací vychází tradičně koncem kalendářního roku. Samozřejmostí je vysoká polygrafická kvalita a vysoká kvalita tisku i provedení knihy.

 Nejlepsi restaurace_samolepka_2022

Publikace vyšla 6. prosince 2021 a její doporučená maloobchodní cena je 660 Kč.

Průvodce je k dostání u knihkupců v kamenných i on-line obchodech.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
54 x [12%]
Věrnost
44 x [9%]
Velkorysost
47 x [10%]
Laskavost
44 x [9%]
Spolehlivost
48 x [10%]
Zásadovost
47 x [10%]
Poctivost
46 x [10%]
Dostatek pozornosti
53 x [11%]
Sebedůvěra
43 x [9%]
Smysl pro humor
43 x [9%]

Celkem hlasovalo : 469

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru