Horká medovina s ovocem

K zimě jednoznačně patří také medovina. Doporučujeme si ji „vymazlit“ podle svého a přinášíme vám k tomu jednoduchý návod. Základ musí být kvalitní, což je jistě letošní vítěz Regionální potraviny v Pardubickém kraji – Hřebečská medovina BYLINNÁ HOŘKÁ. Za recepturou tohoto nápoje stojí téměř dvacetiletá rodinná firma Hřebečská medovina. Nápoj sklízí úspěchy díky poctivé řemeslné práci a prvotřídní kvalitě medu od vlastních včelstev. Za jemnou, ale přesto intenzivní chuť vděčí také 21 bylinám. Kořen hořce, pelyněk a puškvorec dokonale vybalancovává jemnost máty, meduňky a levandule.

Počet porcí: 4 porce    Doba přípravy: 30 minut

Ingredience:

Postup:

  1. Do jedné nádoby nalijeme medovinu a pomalu zahříváme. Teplota nesmí přesáhnout 40 °C.
  2. Ve druhé nádobě svaříme vodu, džus, skořici, hrušky, jablka a vše přecedíme.
  3. Zamícháme dohromady a dochutíme podle chuti cukrem.

Zdroj fotografií a receptů: prosím uvádějte zdroj regionalnipotravina.cz

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
156 x [10%]
Hospoda/hostinec
144 x [9%]
Pivnice
160 x [11%]
Vinárna
140 x [9%]
Kavárna
161 x [11%]
Čajovna
144 x [9%]
Bar
158 x [10%]
Bistro
154 x [10%]
Rychlé občerstvení
159 x [10%]
Cukrárna
143 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1519

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru