Do zimy jen ve správné obuvi!!!

Chystáte se v novém roce na hory? Takový prodloužený víkend na svahu a jarní prázdniny na sněhu prostě k zimě patří. Nezapomeňte si však přibalit pořádně teplé zimní boty. Pocit chladu od nohou umí totiž zimní radovánky rychle a zcela pokazit. Tápete, jaké si vybrat? My vám trochu pomůžeme s výběrem.

Nadčasové sněhule

Absolutně nepostradatelným zimním modelem obuvi na hory jsou klasické sněhule. V kolekci Deichmann najdete hned několik praktických kousků vypolstrovaných hřejivým kožíškem. Dopřejte svým nohám maximální pohodlí i teplo a užívejte si chvilky strávené na sněhu naplno!

Nepromokavá outdoorová obuv

Vhodnou alternativou ke sněhulím je zimní outdoorová obuv. Vsaďte na pevný model opatřený TEX membránou, která udržuje optimální prostředí pro chodidla i během zhoršených klimatických podmínek. Funkční vrstva membrány se nachází pod svrškem a snižuje pronikání vody do vnitřku obuvi. Póry v membráně jsou současně dostatečně velké na to, aby propustily ven tělesnou vlhkost z obuvi, díky čemuž je uvnitř boty příznivé klima. Pro správnou funkci membrány se doporučuje obuv pravidelně impregnovat a chránit ji před nečistotami.

Stylové válenky

Jaké zimní boty jsou podle vás nejpohodlnější? Za nás jsou to právě válenky! Bez podpatku, bez šněrování, zateplené příjemným hřejivým kožíškem. Jejich příznivci je považují především za ležérní městskou obuv. Je pravda, že textilní modely se na sáňkování příliš nehodí, ale na procházku lyžařským letoviskem jsou ideální. Stačí je jen správně naimpregnovat.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
268 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2709

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru