Nejen na Valentýna můžete bát elegantní a šik

Valentýn je tu co nevidět! Chystáte se svátek zamilovaných se svým partnerem patřičně oslavit? V tom případě je ten správný čas popřemýšlet nad slavnostním valentýnským outfitem. Co si na sebe obléct, abyste byla elegantní a šik?

Sázkou na jistotu jsou koktejlové šaty. Sáhněte po ženském modelu v atraktivním střihu. Ukažte své křivky v půvabných červených koktejlkách s rafinovaným řasením, nebo ve flitrových zavinovacích šatech. Skvělou volbou jsou také kousky v áčkovém střihu, nebo trendy košilové šaty v koženém vzhledu. Zvolíte spíš odvážné šaty ve valentýnské rudé, nebo raději sáhnete po „malých černých“? Doplňte je elegantními lodičkami na vysokém podpatku a stylovými doplňky a partner z vás nebude moct spustit oči!

Nejste zrovna „šatový“ typ? Nevadí! Stejně svůdně jako šaty vypadá i kombinace zajímavého topu či halenky se sukní. Na Valentýna si můžete dovolit i mini. Ale pokud se v kratší sukni příliš necítíte, vsaďte na trendy plisovanou sukni pod kolena. Stylově vypadá také koženková sukně, případně kalhoty, které dodají vašemu looku punc rebelské extravagance. Stačí se už jen obout, přes ramena přehodit hřejivý kabátek a můžete vyrazit na rande!

Klasickou valentýnskou barevnou kombinací je červená a černá. Troufáte si i na něco výraznějšího? Probuďte v sobě šelmu a oblečte se do nápadných zvířecích vzorů.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
247 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
240 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2569

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru